JEE-O

Soho

Soho is een bruisende wijk in het cosmopolitische New York. Een smeltkroes van culturen, waarbij schijnbare tegenstellingen samen de dynamische sfeer bepalen. Poëzie en graffiti, jazz en rap, streetwear en haute couture. De vele industriële lofts zijn vaak smaakvol ingericht; sober en stoer tegelijk. Vandaar dat JEE-O voor haar nieuwste collectie geen betere naam had kunnen kiezen. Stijl is alles en soho schittert in alle eenvoud.


Met de stoere en moderne kranen van JEE-O krijgt elke badkamer een moderne uitstraling. U geeft een bijzonder tintje aan uw nieuwe badkamer. De Soho serie, ontworpen door Grand&Johnson ziet er te gek uit met zijn mat zwarte finish.

Over JEE-O
JEE-O Sanitair is een Nederlands bedrijf. Het wil verder gaan dan wellness. Het is de ultieme functionele luxe voor badkamers. De producten van Lammert J. Moerman creëren rust en ruimte voor lichaam en geest.

Kijk voor meer informatie op https://www.jee-o.com/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist