Je badkamer inrichten

met een beperkt budget

De badkamer is een plek waar je de dag start met een verkwikkende, frisse douche of even heerlijk tot rust komt na een drukke werkdag. Maak je de badkamer puur functioneel of dient hij juist als je privé wellness-resort? DE mogelijkheden bij het samenstellen van een badkamer zijn onbeperkt. Luxe wil echter niet per definitie zeggen dat het duur moet zijn. Door vooraf goed na te denken over je wensen en goed rond te kijken, kan je veel besparen.

Oriënteer je goed
Bij de aanschaf van een badkamer loont het de moeite om je goed te oriënteren. Zodra je gaat surfen op internet, zie de direct de grote, bekende sanitairmerken opduiken. Hier is absoluut niet mis mee, maar de kosten voor marketing en promotie zul je ook terug zien in de prijs. De merken duiken niet voor niets al eerste op in je zoekresultaten. Er zijn voldoende alternatieven die nagenoeg dezelfde kwaliteit bieden, tegen een lagere prijs. Vergelijk daarom altijd de prijzen. Je zult zien dat je veel kunt besparen. Stel vooraf altijd een lijst op met elementen die je belangrijk vindt. Denk aan een nieuw toilet, wasbak, douchebak of badkuip, douchewand, verlichting, ventilatie systeem. Als je per onderdeel bepaalt hoeveel je er aan uit wil geven, kan je exact bij houden of je binnen je budget blijft. Goedkope douchecabines bieden voldoende douchecomfort, maar halen de kosten behoorlijk naar beneden. Wist je dat veel A-merken ook gewoon verkrijgbaar zijn bij de bouwmarkt of zogenaamde ‘dumpzaken’? Je hebt dan wellicht niet het allernieuwste model, maar je betaalt een stuk minder voor dezelfde kwaliteit. Hiermee willen we de gespecialiseerde sanitairwinkels absoluut niet uitsluiten. Zij weten als geen ander hoe ze jouw badkamerwensen uit kunnen laten komen binnen je budget.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist