Inbouw-aansluitbox van Viega

Overal keurig opgeruimd

De inbouw-aansluitbox van Viega is universeel inzetbaar en bestaat uit een compacte kunststof behuizing waarin de aansluitingen voor het warm en koud leidingwater en de sifon worden opgenomen. Op de box worden afvoer-leidingen in DN40 of DN50 aangesloten. Hoekstopkranen, verchroomde afvoerbocht en aansluitmateriaal voor de wastafelarmatuur zijn bij de leveringsomvang inbegrepen.De in een Steptec-module of Viega Eco Plus-element geïntegreerde inbouw-aansluitbox kan direct worden aangesloten op de aan- en afvoerleidingen. Tijdens de verdere installatie hoeven dan alleen nog de armatuuraansluitingen en de afvoer van de wastafel te worden gemonteerd. Een verchroomde afdekplaat die eenvoudig om de afvoerbocht wordt geschoven, bedekt vervolgens de volledige installatie. De inbouw-aansluitbox is ook leverbaar voor de natte bouw zodat deze direct in de muur kan worden opgenomen.

Flexibiliteit blijft behouden
Alhoewel alle aansluitingen af-fabriek al zijn voorbereid, heeft de installateur tijdens het installeren nog veel flexibiliteit. Zo kan tijdens de ruwbouwfase de inbouw-aansluitbox, afhankelijk van de afwerking van de wand, in diepte worden ingekort en op de hoogte van de wastafel worden aangepast. Na de definitieve montage kan de wastafelafvoer nog over een afstand van 20 mm naar boven en onder worden afgesteld. Ook de inbouw van elektronische armaturen is door de gescheiden kabelinvoer mogelijk.

Ideaal voor rolstoelgebruikers
De nieuwe inbouw-aansluitbox van Viega is niet alleen optisch een hele verbetering voor de badkamer. Door de weggewerkte installatie is de wastafel aan de onderzijde ook vrij toegankelijk; ideaal voor rolstoelgebruikers, mensen die slecht ter been zijn en tijdens het wassen moeten zitten, etc.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist