Huppe

Target design


Functionele oplossingen en excellent design ontstaan alleen wanneer creatieve ontwikkelaars samen een goed team vormen. Voor het nieuwste douchewanden programma van Hüppe dat in Nederland op de VSK werd geïntroduceerd heeft Hüppe samengewerkt met Target Design.  Het designbureau Target Design ontwierp eerder voor Porsche, BMW en Sachs. Hüppe bekroonde de nieuwe collectie met de naam Hüppe Target Design.

De nieuwe “Hüppe Target Design” handgreep ligt prettig in de hand en is kenmerkend voor het ontwerp van de douchewand. Opvallende, rechthoekige profielen en de bevestigingsbeugel vormen de moderne en zelfbewuste uitstraling van de “Hüppe Target Design”. Hoogwaardig Anti-Plaque glas en scharnieren, die aan de binnenzijde vlak aansluiten op het glas, garanderen een eenvoudige reiniging.

Het programma bevat draaideuren voor vierhoek, vijfhoek, kwartronde en halfronde oplossingen en verschillende inbouwvarianten voor in een nis. Alle modellen worden met helder glas of de glasvarianten Sand Plus en Karo geleverd. De profielen zijn verkrijgbaar in wit, titaan zilver, zilvermat en chroom look.

Alle modellen in deze serie maken gebruik van het bewezen Hüppe Montage Systeem. De verschillende voorgemonteerde onderdelen vergemakkelijken de montage. Een verstelbereik van 20 mm aan beide zijden zorgt ervoor dat bouwkundige maatafwijkingen kunnen worden opgevangen. Aanvullende instelmogelijkheden ontstaan door de driedimensionale verstelmogelijkheid van de bovenste bevestigingsbeugel en de in de muurstijl geïntegreerde stellijst. De deurscharnieren worden met een eenvoudig click mechanisme snel en veilig aangebracht.


Kijk voor meer informatie op: www.huppe.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist