Huppe douchewanden

Duplo


Met het motto “a surprising walk-into the Future of Design” introduceert Hüppe drie unieke series: Duplo, Kalea en Vista. Al deze douchewandsystemen hebben een uitgesproken innovatief design, markante en functionele details van de welbekende Hüppe topkwaliteit. Met deze nieuwe series opent Hüppe de weg naar nieuwe en onderscheidende mogelijkheden op het gebied van comfort, design en kwaliteit.

Walk-in serie Duplo

De open bouwstijl van de serie Duplo past zowel bij modern klassiek als bij trendy en modern. De opvallende hoekige details zijn een lust voor het oog. De walk-in serie Duplo zorgt voor veel ruimte en comfort dankzij de breedte van de deuren die leverbaar zijn tot zelfs 2.000 mm. Bijzonder zijn bovendien de fraai geïntegreerde handoekhouder en het zeepbakje, die strak en trendy zijn vormgegeven. Voor de installateur is het grote voordeel, dat de serie Duplo nagenoeg door één persoon is te installeren en te vervoeren, dankzij de doordachte 2-delige constructie.

Zwaaideur serie Kalea

De serie Kalea is een moderne swingdeur met een ultieme glazen uitstraling en een perfect brede instap. Ook deze serie heeft een markant en hoekig design waar we esthetici van smullen. De vlakaansluitende en fraai vormgegeven scharnieren met het unieke hef/daal mechanisme bewijst een hoge mate van vakmanschap en kwaliteit. De serie Kalea biedt u veel ontwerpmogelijkheden, want naast verschillende hoekige deuren levert Hüppe ook verschillende ronde modellen. Zowel profielloos als met een profiel.

Schuifdeur serie Vista

Functionaliteit en design zijn de kenmerken van de serie Kalea, die bestaat uit een veelvoud van zwevende schuifdeuren met rondom glas en een strakke vormgeving. De grote breedtematen maken deze serie extra uniek. Details zoals het soepele en ronde loopgedrag en de wegklapbare deurelementen zorgen voor een hoog comfort. De reiniging is eenvoudig door het unieke unclip schoonmaaksysteem. Deze schuifdeur is makkelijk plaatsbaar op de tegelvloer.

Van alle series wordt het glas standaard zonder meerprijs in ‘anti-plaque” geleverd. Alle scharnieren en profielen zijn van hoogwaardig verchroomd messing / aluminium.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist