Huppe

Decorglas


Nieuw van Hüppe is het decorglas “Karo Enigma”. Dit glas brengt extra cachet in de badkamer en biedt bovendien privacy tijdens de douche. Nog belangrijker: de douchewand ziet er altijd fris en schoon uit. Het decorglas “Karo Enigma” met de onregelmatige opdruk verleent de douche een bijzonder vrolijke optiek en opgedroogde waterdruppels zijn bijna onzichtbaar.

Perfectie in kwaliteit, techniek en individueel design, daarvoor staan de douchewanden uit de serie “Hüppe Manufaktur Studio”. Voor de vakhandel maakt Hüppe glazen douchewanden in een onbegrensde vormenveelvoud op maat en in vele uitvoeringsvarianten. Er is keuze uit talrijke vormen, en groottes, profiel- en scharnierkleuren en greepvarianten. Alle modellen zijn leverbaar met het vrolijke glasdecor “Karo Enigma”.

 

 met het onderhoudsvriendelijk ”Anti-Plaque” kwaliteit. Zelfs opgedroogde waterdruppels kunnen met een zachte doek zeer eenvoudig van dit glas worden afgeveegd. 

Kijk voor meer informatie op: www.hueppe.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist