HSK wandinbouwboxen

Praktisch en meer doucheplezier

Voor een ontspannen douche-ervaring moet alles bij de hand zijn: douchegel, shampoo en handdoeken. Maar juist in kleine badkamers is niet veel ruimte voor planchetten en ook de douchecabine is in de regel niet bijzonder groot. Om alle douchebenodigdheden desondanks kwijt te kunnen, blijft vaak alleen de douchebak over. Dat ziet er niet alleen rommelig uit, maar maakt het ook ongemakkelijk om de shampoo te pakken. In plaats daarvan zijn oplossingen, die zelfs in krappe ruimtes veel opbergplaats en ruimte bieden, ideaal. HSK Duschkabinenbau introduceert met de nieuwe wandinbouwboxen een slimme en stijlvolle variant in het portfolio. 

Kleine en krappe badkamers bieden zelden veel opbergruimte. Dit probleem strekt zich meestal uit tot de douchecabine. Planchetten voor hygiëneartikelen zijn zelden aanwezig. Naast de gebruikelijke douchekorven is er nu een modern alternatief: de stijlvolle wandinbouwboxen van HSK Duschkabinenbau. Deze zijn niet alleen elegant, ze bieden ook voldoende opbergruimte en zorgen zo voor orde in de douchecabine, zonder de doucheruimte te beperken.

Hoogwaardige uitstraling
De wandinbouwbox is verkrijgbaar in tijdloze en moderne oppervlakken. De klant heeft hier de keuze tussen een roestvrijstalen uiterlijk of chique matzwart. Met de boxen komt er een stijlvol en gemakkelijk te reinigen designelement met een mooie uitstraling en praktisch gebruik in de badkamer. Dankzij flexibele

oepassingsmogelijkheden kan de wandinbouwbox in elke badkamer worden ingebouwd. Ideaal is hier een combinatie met de RenoDeco wandbekledingen van HSK Duschkabinenbau, die kunnen worden aangebracht op de achterwand van de wandinbouwbox. Zo zijn doucheruimte en box ideaal op elkaar afgestemd waardoor een harmonieus totaalbeeld ontstaat.

Verschillende maten en grenzeloze mogelijkheden
De nieuwe HSK-wandinbouwboxen zijn verkrijgbaar in twee maten, 300 x 300 mm en 600 x 300mm, steeds 100 mm diep. Wie nog meer opbergruimte nodig heeft, kan ook meer dan één box in de doucheruimte integreren. De combinatie van meerdere wandinbouwboxen is niet alleen praktisch, maar maakt de douchecabine ook optisch fraai. De wandinbouwboxen zijn geschikt voor de doucheruimte, maar zijn ook boven de badkuip een absolute blikvanger.  

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist