HSK Duschkabinenbau

Exklusiv 2.0

Badkamerindelingen zijn zo divers als de individuele wensen van de klant – hier is het belangrijk om met functionele doucheoplossingen zowel aan de specifieke ruimtelijke omstandigheden als aan de hoogste eisen van comfort en design te voldoen. Met de nieuwe editie van de succesvolle Exklusiv-serie presenteert HSK een douchecabineserie, die aan deze eisen voldoet: de Exklusiv 2.0 combineert de bewezen voordelen van zijn voorgangers met moderne vormgeving en nieuwe technische functies voor echt exclusief doucheplezier.

Speciale badkamerindelingen en klantideeën vereisen speciale oplossingen: met haar brede scala aan modellen en functionele bijzonderheden is de nieuwe serie Exklusiv 2.0 van HSK Duchkabinenbau de ideale keuze voor individuele doucheruimtes met stijl. De opvolgserie van de beproefde Exklusiv-serie doet wat zijn naam belooft: exclusiever douchecomfort, technische perfectie, functionaliteit en design op het hoogste niveau.

Bewezen constructie met nieuwe functionele details
Trouw aan het motto: "nieuw bouwen op het beproefde" combineert de douchecabineserie Exklusiv 2.0 het beste van zijn voorgangers met nieuwe doordachte details tot een hoogwaardig, modern doucheconcept. Wat blijft is de vertrouwde functionaliteit: het flexibele scharnierlager van het profiel met praktisch liftsysteem zorgt voor betrouwbare dichtheid en uitstekende bediening. Ook de variatie in maatvoering blijft  behouden en maakt zo dus een speciale hoogte tot 220 cm mogelijk. Nieuw bij de Exklusiv 2.0 is het vlakkere wandaansluitprofiel met speciale keder-techniek. Hierbij worden de vaste elementen in het vaste wandprofiel geschoven, uitgelijnd en permanent en vast bevestigd. Dit zorgt voor een eenvoudige, snelle en vooral veilige montage. De optisch herziene stabilisatiebeugel zorgt voor een eigentijdse uitstraling en veilige grip. Hoekinstap, ronde douche of ruimtenis - met het brede assortiment van het allround talent Exklusiv 2.0 kunnen badkamer professionals hun klanten voor elke badkamer een pasklare doucheoplossing op maat bieden.

Universele ontwerpmogelijkheden
Ook qua design overtuigt de douchecabineserie Exklusiv 2.0 door moderne details en diverse ontwerpmogelijkheden. De profieldelen van de nieuwe editie zijn in het algemeen hoekiger en platter en zorgen zo voor een bijzonder heldere uitstraling. Verkrijgbaar in de profielkleuren aluminium zilver-mat, chroomoptiek of trendy zwart-mat is er voor elke smaak en interieurstijl de ideale variant. Ook de kunststof sluitingsmagneten zijn passend bij het nieuwe Exklusiv 2.0 design met chroom-metalen inleg of in zwart verkrijgbaar. Verschillende greepvarianten geven net dat beetje extra: vooral de optioneel verkrijgbare, voor de grip geoptimaliseerde gekartelde greep onderstreept het moderne uiterlijk van de Exklusiv 2.0. Het ergonomische design garandeert daarbij altijd het maximale gebruikerscomfort en optimale gripveiligheid bij het openen en sluiten van de deuren. De exclusieve uitstraling wordt gecompleteerd door verschillende glasuitvoeringen: of het nu gaat om klassiek helder glas, gezandstraald matglas of trendy design-matglas - met de Exklusiv 2.0 zijn er geen grenzen aan de ontwerpvrijheid.

Voor langdurig plezier van de nieuwe douchecabine zorgt de optionele glasafdichting TwinSeal. Het innovatieve proces biedt een speciale oppervlaktebescherming, die een maximale weerstand tegen kalk en vuil combineert met waterafstotende eigenschappen. Door deze combinatie ontstaat op de binnenzijde van het glas een dubbele beschermlaag, wat zorgt voor een ultrahelder zicht en transparantie

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist