HSK Duschkabinenbau

Walk In Pro Concept

Open en gelijkvloerse doucheruimtes met een duidelijk lijnenspel worden in de moderne badkamerplanning steeds meer een must voor badkamer professionals. Moeilijke uitgangs- of toegangssituaties zoals een smalle trap of een kronkelende gang, vormen hierbij echter een uitdaging voor de planners. Om niet te hoeven teruggrijpen op kleinere oplossingen biedt HSK het Walk In Pro Concept. De HSK-badkamerspecialist stelt nieuwe normen met de Walk In-oplossing want afhankelijk van de modeluitvoering is het frontglas ook in 2 of 3 delen verkrijgbaar. Het kan dus gemakkelijk worden getransporteerd naar elke badkamer en tevens gemakkelijk ter plaatse worden gemonteerd. Met zijn rechte lijnen en grote glasoppervlakken, die naar wens ook met grijs of spiegelglas kunnen worden gecombineerd, biedt het concept een moderne uitstraling met een breed scala aan ontwerpmogelijkheden.

Overtuigende montagemogelijkheden
Met het Walk In Pro Concept kunnen planners hun oplossingsvaardigheid aantonen: een royale douchewand is dus in elke badkamer mogelijk, ook als de toegang via een nauw trappenhuis of een kronkelende gang loopt. Het Walk In Pro Concept biedt namelijk onder andere een 2- en 3-delig model waarbij de afzonderlijke elementen eenvoudig door smalle toegangen kunnen worden getransporteerd en ter plaatse als een modulair systeem kunnen worden gemonteerd. Een speciaal systeem met gedistingeerde profielen verbindt de beglazing veilig en duurzaam en scoort hierbij

met zijn duidelijke design. Voor de wandmontage vertrouwt HSK op het beproefde wandaansluitprofiel van de populaire Walk In Pro, dat flexibele montagemogelijk-heden combineert met een bijzonder slanke vormgeving. De volledig metalen stabilisatiebeugel met opvallend design, zorgt voor een veilige basispositie, zelfs met grote frontelementen. De badkamerexperts uit het Sauerland bieden deze inloopoplossing niet alleen in de standaardafmetingen tot 140 cm breedte en 200 cm hoogte aan, maar maken dankzij de speciale dimensionale flexibiliteit ook afmetingen buiten deze standaardmaten voor elke badkamerplanning mogelijk.

Individuele uitstraling
Naast de eenvoudige en innovatieve montage en de vele toepassingsmogelijkheden overtuigt het Walk In Pro Concept ook door zijn flexibele vormgeving: klanten kunnen verschillende moderne glassoorten, zoals grijs of spiegelglas, naar eigen smaak combineren. Dit is niet alleen optisch aantrekkelijk, maar ook praktisch. Een optionele verchroomde handdoekhouder completeert zowel functioneel als optisch de ontwerpvrijheid van het concept.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist