Elegant, chique en tijdloos modern – dat zijn vandaag de dag de eisen aan de badkamer. De serie Aperto-douchecabines van HSK Duschkabinenbau maakt dit mogelijk met nieuwe chique zwarte accenten. Zo zijn de profielen, scharnieren, grepen en stabilisatiebeugels nu in trendy zwart mat te krijgen – dat maakt van de douchecabine een bijzondere blikvanger in de badkamer.
Ook de klassieke variant met applicaties in tijdloos-moderne chroomoptiek integreert harmonieus in de badkamer. De douchecabine wordt, in combinatie met stijlvolle RenoDeco-wandbekledingen of badkameraccessoires, een blikvanger in de badkamer.

Functie ontmoet elegantie
De Aperto-serie overtuigt niet alleen het oog; ook qua functionaliteit stellen de douchecabines hoge normen. De pendelende scharnieren die typisch zijn voor de Aperto en het standaard liftsysteem, staan garant voor functioneel douchecomfort. De deur kan zowel ver naar binnen alsook ver naar buiten worden geopend en bevindt zich bij alle modellen aan het vaste zijdeel. Deze constructie is niet alleen ruimtebesparend, maar voorkomt ook dat de deur aan 

de binnenzijde tegen de kraan of aan de buitenzijde tegen een radiator stoot. De scharnieren die aan de binnenzijde vlak in het glas zijn geïntegreerd, vormen een perfecte eenheid met het veiligheidsglas van de douchecabine en maken reiniging en onderhoud van de glasoppervlakkken bijzonder eenvoudig en comfortabel. Het gas kan optioneel worden verzegeld met de innovatieve oppervlakteafwerking TwinSeal. Hierdoor drogen waterdruppels minder snel op en wordt de opbouw van vuil en kalkaanslag beperkt.

Optimale oplossingen voor elke ruimtesituatie
Helaas beschikt niet elke badkamer over het ideale plekje voor een douchecabine. Wat te doen wanneer vanwege de ruimtelijke omstandigheden alleen een plekje voor het raam in aanmerking komt voor een douchecabine? Hiervoor biedt HSK Duschkabinenbau een geraffineerd model: de Aperto-raamoplossing is een inklapbare douchecabine die voor een raam kan worden geplaatst en die, wanneer hij niet wordt gebruikt, ruimtebesparend kan worden ingeklapt. De badkamer wordt op deze manier optisch vergroot en het raam kan na het douchen zonder problemen voor ventileren worden geopend.

Maar niet altijd is het raam het probleem. Het kan ook voorkomen dat een badkamer niet veel mogelijkheden biedt voor een douchecabine. Wanneer elke hoek of nis van de ruimte al door een deur, een wastafel of andere voorwerp in beslag is genomen, dan is de innovatieve Aperto U-cabine van HSK het ideale alternatief. Deze cabine met echt glas kan helemaal vrij en ruimtebesparend tegen de muur worden geplaatst en kan net als de Aperto-raamoplossing eenvoudig worden ingeklapt in het douchegebied. Door zijn hoogwaardige draai-vouwdeuren is de U-cabine een comfortabel ruimtewonder. Op deze manier ontstaan er meer bewegingsvrijheid en ontwerpmogelijkheden in de badkamer.

Wanneer de instap naar de douchecabine nog ruimer moet zijn dan is de nieuwe Walk In Aperto draai-vouwdeur de beste keuze. In kleine drempelloze badkamers bijvoorbeeld kan op deze manier extra ruimte worden gecreëerd, omdat de glazen elementen praktisch en zonder stoten om de kraan kunnen worden gevouwen, zodat het douchegedeelte kleiner wordt wanneer het niet wordt gebruikt en de badkamer optisch groter wordt.

Ruimtebesparende bad-douchecabinecombinaties
Wanneer er in de badkamer maar weinig ruimte is, maar er toch naast het bad een douchecabine moet zijn, is de Aperto-draaideur met ingekorte zijwand de optimale keuze. De zijwand van de douchecabine wordt gewoon direct op het bad gemonteerd en zorgt daarmee voor een tijdloze moderne bescherming tegen spatten.

Ook het inklapbare Aperto-badscherm overtuigt door zijn moderne optiek en functionele details. Door de hoogwaardige oppervlakken en de uitvoering met vlak geïntegreerde scharnieren in het glas aan de binnenkant is het reinigen van het Aperto-badscherm een fluitje van een cent.

Of het nu om een douchecabine naast een bad, voor een raam of vrij aan de muur gaat - HSK Duschkabinenbau biedt met zijn veelzijdige assortiment een passende douchecabine-oplossing voor elke smaak en elke badkamer.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist