Hoesch badkamers

Single Bath


SingleBath is een totaalconcept dat bestaat uit op elkaar afgestemde elementen: bad, douche, wastafel, kolom- en spiegelkast. Kenmerkend voor het ontwerp is de zwevende opbouw en de strakke belijning. In SingleBath zitten opvallende, slimme kenmerken die zorgen voor een optimaal gebruikscomfort.  Zo zijn het royale bad en de mantel eromheen uit één stuk vervaardigd, een sterk staaltje van badtechniek. Het bad, vervaardigd van hoogwaardig sanitair acryl met een lange levensduur, bestaat in een vrijstaande en een inbouwversie voor 1 of 2 personen.

 

 

SingleBath is ook qua technische flexibiliteit een topper. Dit komt vooral van pas bij de renovatie van bestaande badkamers. Wie een badkamer wil renoveren, heeft vaak af te rekenen met problemen bij het wegwerken van leidingen. Daarvoor bedacht HOESCH een doordachte oplossing: zowel het inbouwbad, het vrijstaande bad als de inloopdouche van SingleBath staan op een podium, een elegant verhoog waaronder alle technische leidingen probleemloos en netjes kunnen worden weggewerkt.

 

Bij een opvallend badkamerconcept als SingleBath van Hoesch horen fraaie kleuren. De podia voor bad en douche en de kolom-, wastafel- en spiegelkasten zijn beschikbaar in 2 stijlvolle houtsoorten: makassar en notelaar.


Kijk voor meer informatie op: www.hoesch.de

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist