Hidrobox Scene douchevloer

Stoer en solide

De Hidrobox Scene douchevloer is gemaakt van Solid Surface, een solide en natuurlijk materiaal dat is samengesteld uit mineralen die worden gemengd met organische polymeren. Het vloeibare materiaal wordt vervolgens gevormd in een mal. Het is een slijtvast en volledig naadloos product, eenvoudig te reinigen en bovendien volledig repareerbaar.Stoere uitstraling
Typerend voor een Scene douchevloer is de natuursteentextuur waarmee het oppervlak van de vloer is afgewerkt. Hierdoor krijgt deze een stoere en natuurlijke uitstraling. Een Scene douchevloer is verkrijgbaar in vier populaire kleuren, waardoor deze altijd prachtig aansluit op de tint van uw badkamervloer en/of andere producten in uw badkamer.

Past altijd
Het zeer uitgebreide palet aan standaard- en maatwerkmodellen maakt de Scene tot een douchevloer die in principe altijd past, hoe individueel de ruimte ook is ontworpen. Van de Scene Solid Surface douchevloeren zijn zes verschillende modellen op maat beschikbaar. Of u nu op zoek bent naar een veilige douche, een fraaie douche, een hygiënische of een levensloopbestendige douche: een Hidrobox douchevloer past altijd!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist