Het kiezen van je badkamer

Waar moet je aan denken

Bij het samenstellen van de ideale badkamers zijn er veel keuzes die je moet maken. Natuurlijk moet een badkamer praktisch en goed te onderhouden zijn. Sfeer, beleving en ontspanning spelen echter een minstens zo grote rol. Bedank daarom vooraf goed wat belangrijk is voor jouw badkamer. Wellicht dat onderstaande tips je wat extra inspiratie bieden.

Vrijstaand ligbad
Het middelpunt van de badkamer is het ligbad. Hierin kun je even heerlijk ontspannen en bijkomen van alle inspanningen van de dag. Welk type bad je kiest is deels afhankelijk van je eigen smaak. Ga je voor klassiek en romantisch of juist strak en modern? De beschikbare ruimte speelt uiteraard ook een belangrijke rol. Om ruimte te besparen, zou je kunnen kiezen voor een hoekbad. Heb je wat meer plaats ter beschikking is een vrijstaand bad van badkamerdepot een prima idee. Dit fraaie bad geeft iedere badkamer een luxe uitstraling. Het bad is gemaakt van 100% acryl, wat het onderhoud heel eenvoudig maakt. Dankzij de fraaie vorm biedt heet bad bovendien extra comfort.

Stoere verlichting
Sfeer speelt een belangrijke rol in de badkamerbeleving. Een paar theelichtjes doen wonderen, maar met de verlichting kan je ook alle kanten op. Heb je er wel eens aan gedacht om stoere, industriële lampen in je badkamer te gebruiken? Dit geeft een mooi, ruig accent en dient als mooie tegenhanger op de vaak kille en koude kleuren die gebruikt worden. De industriële look zorgt er voor dat je je in een oude fabriekshal waant, terwijl je toch geniet van alle luxe en comfort van je eigen badkamer.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist