Hansgrohe viert 111e verjaardag

en blijft groeien

Het is 111 jaar geleden dat de gekwalificeerde fabrikant Hans Grohe zijn productiebedrijf in Schiltach, het Zwarte Woud, in 1901 oprichtte. Vanaf het moment dat het bedrijf zich begon te ontwikkelen, is het uitgegroeid tot een baanbrekende onderne-ming en een wereldwijd bekend merk in de sanitair branche. Een bedrijf waarvan de producten dagelijks worden gebruikt in meer dan 120 landen over de hele wereld.

“In deze snel bewegende tijd, is het niet vanzelfsprekend dat een bedrijf in staat is om te groeien en met succes producten over een langere periode weet te ontwikkelen,” benadrukt Siegfried Gänßlen, voorzitter van de Raad van Bestuur van Hansgrohe. Een belangrijke troef vanaf het begin af aan waren de creatieve geest en de passie voor innovatie van de oprichter Hans Grohe. En het erfgoed dat in stand wordt gehouden tot op de dag van vandaag. Het is een feit dat Hansgrohe SE de badkamergeschiedenis heeft gevormd en continu met nieuwe standaarden komt. Variërend van ’s werelds eerste automatische afvoer- en overloopsysteem, de glijstang, de verstelbare douchestralen van de handdouche en de waterbesparende EcoSmart-technologie.

Kwaliteit van innovatie als een groeiende factor
“Onze kracht van innovatie, gepaard met onze passie voor het element water, is een belangrijke factor geweest van de bijdrage aan ons succes. Op het gebied van logistiek en productie hebben wij de grenzen van onze capaciteiten bereikt. Wij denken er dan ook aan om onze onderneming uit te breiden.” zegt Siegfried Gänßlen. Hansgrohe heeft in 2011 een nieuw record gevestigd met een netto-omzet van € 764 miljoen.

Groot verjaardagsfeest

Hansgrohe SE zal op 7 juli 2012 een groot verjaardagsfeest vieren op het hoofdkantoor in Schiltach, onder het motto “Het ervaren van Water”. “Wij kijken erg uit naar deze dag, en wij hopen vele gasten van heinde en verre te mogen verwelkomen,” zegt Hansgrohe CEO Gänßlen.

 

Kijk voor meer informatie op https://www.hansgrohe.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Hansgrohe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist