hansgrohe Raindance select

E 120

Hansgrohe Raindance Select

Deze handdouche verenigt de populairste straalsoorten in één douche. Vanaf nu is het ware douchegenot te sturen met slechts een knop.

Houdt u van een zachte, warme regendouche of kiest u voor een krachtige, doelgerichte douchestraal? Hansgrohe heeft het douchegedrag en de wensen van haar gebruikers onder de loep genomen. Hieruit bleek dat de keuze meestal valt op een van deze twee verschillende douchebelevingen. Deze resultaten leidden tot de ontwikkeling van de nieuwe Raindance Select E 120 handdouche, die dankzij zijn innovatieve straaltechnologie voor iedere behoefte en ieder douchetype de passende douche-ervaring biedt. En dat met slechts één druk op de knop: de straalsoorten kunnen dankzij de handige Select-drukknop intuïtief en comfortabel bediend worden. Tijdens de ISH introduceert Hansgrohe een compleet pakket douches: in E en S design en in verschillende groottes.

 

 

Hansgrohe Raindance Select

Krachtig of ontspannend?

Met Raindance Select E 120 ontwikkelden de experts van Hansgrohe een wereld-innovatie: de eerste handdouche die twee populaire straalsoorten combineert over het volledige straaloppervlak. De technologie is zichtbaar op de straalschijf: de kleine straalopeningen zorgen voor een krachtige Rain regenstraal terwijl de grote openingen ruimte bieden voor de zachte, met lucht verrijkte RainAir-straal. Voor het wegmasseren van spierspanningen is de roterende Whirl-straal zeer geschikt.

Kiezen voor de favoriete straal met één druk op de Select-knop

Eén simpele druk op de grote Select-knop is voldoende om tussen de straalsoorten wisselen. Deze is ergonomisch vooraan de greep en in de buurt van de duim geplaatst. Dat maakt een zeer snelle bediening met slechts één hand mogelijk, zelfs als de douche aan de douchestang hangt. Evenzo comfortabel is de reiniging van de straalschijf: kalkafzettingen zijn dankzij de siliconen noppen van het QuickClean anti-kalksysteem snel en eenvoudig met slechts één vinger weg te wrijven.

 

Design, grootte, kleur en verbruik individueel kiezen

Ook op het gebied van design bieden de Raindance Select handdouches individuele keuzemogelijkheden. Samen met Phoenix Design ontstonden twee stijlen: E (softcube) en S (rond). Een groter (150 mm) of kleiner (120 mm) model, E of S-design, alle nieuwe Raindance Select handdouches zijn perfect te combineren, ergonomisch en comfortabel te bedienen. Naast de uitvoering in volledig chroom zijn de handdouches er ook in een wit/chroom uitvoering met witte straalschijf in een glanzend chromen douchekop. Ook op het gebied van water- en energieverbruik valt er te kiezen: alle modellen zijn ook verkrijgbaar in een EcoSmart uitvoering die de doorstroom met zo’n 40% reduceert zonder verlies van comfort. De nieuwe Raindance Select handdouches zijn ook beschikbaar in een set met bijpassende glijstang en zeepschaal.

 

Raindance Select TestIT! levert veel positieve reacties op

Voor de introductie van de Raindance Select E 120 3jet handdouche heeft Hansgrohe de douche door klanten en geïnteresseerden laten testen. De testers vervingen thuis hun oude handdouche door de Raindance Select 120 en vulden na het douchen een vragenlijst in. De vele positieve reacties op de handdouche ondersteunen de boodschap van Raindance Select: de handdouche is zeer comfortabel in gebruik en biedt straalsoorten voor iedereen. De Select-knop wordt als zeer positief ervaren: „De knop is echt super t.o.v. het draaisysteem zoals bij de meeste douchekoppen.“ Ook over het design van de handdouche werden zeer positieve opmerkingen geschreven: “Ziet er mooi uit, ligt heel goed in de hand“ en „Prachtige douchekop die zeer functioneel is en ook erg mooi is om te zien“.

Enkele conclusies uit het onderzoek:

ü Meer dan 90% van alle testers beoordelen de Select-knop als (zeer) prettig in gebruik.

ü Bijna 90% van alle testers vinden de nieuwe Rain straal (zeer) prettig, ruim 90% vind de RainAir straal (zeer) prettig.

ü Ruim 80% van de testers blijft de Raindance Select E 120 handdouche gebruiken voor de dagelijkse douche.

ü Meer dan 90% van de testers gaat de Raindance Select E 120 handdouche aan anderen aanbevelen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Hansgrohe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist