Hansgrohe douchewanden

Croma 100


Heerlijk douchen zonder ijskoude verrassingen of een hete overval?  

Meer grootte, design en functie zonder dat dit ook meer moet kosten? Hansgrohe zet de nieuwe standaard in douchecombinaties met een sterke prijs/kwaliteitsverhouding.

De nieuwe douchecombinaties van Hansgrohe bestaat uit een succesvolle Ecostat E of S douchethermostaat en een Croma 100 Multi glijstangset. Ontworpen voor het Hansgrohe World of Styles programma, past hun design in iedere badkamer. De douchecombinatie in de Elegance uitvoering biedt zachte, vloeiende vormen, afgewisseld met vlakke vormen. De Style variant heeft strakke, rechte lijnen. Zo is er voor iedere badkamerinrichting een geschikte douchecombinatie.

Overtuigend in design, duurzaamheid en functionaliteit

Dankzij het nieuwe kardoes, van slechts 38 mm doorsnede, kon het

kraanhuis bijzonder slank uitgevoerd worden. Het resultaat is een

stijlvolle thermostaat met afgevlakte grepen (Elegance) of in rechtlijnig design zonder overvloedige details (Style). De Ecostat E en S thermostaten bieden tevens een handige EcoStop-functie: hiermee kunt u tot zo´n 50% aan water en energie besparen.

De Croma 100 Multi glijstangset heeft al veel gebruikers overtuigd van zijn functionaliteit. De handdouche heeft vier verschillende straalsoorten, van een zachte regendouche tot en met een krachtige massagestraal. Zo heeft u bij iedere douchebeurt de keuze welke straalsoort u op dat moment het prettigst vindt. De douchekop is voorzien van het QuickClean anti-kalksysteem.

Door met uw vinger over de straalopeningen te wrijven, verwijdert u eenvoudig kalk of afzetting, waardoor duurzaamheid gegarandeerd is. De glijstangset met de Croma 100 Multi handdouche is er in een 65 cm en een 90 cm uitvoering.
 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist