Grohtherm 1000 thermostaatkranen

onbezorgd genieten

De populariteit van thermostaatkranen groeit onverminderd door, waarbij de consument steeds meer waarde hecht aan extra comfort, veiligheid en besparing. GROHE speelt hier op in met de vernieuwde reeks Grohtherm 1000 thermostaatkranen. De verbeteringen bestaan uit een nieuwe ranke GROHE CoolTouch® body, ergonomisch gevormde metalen grepen, GROHE TurboStat® technologie en de waterbesparende Aquadimmer®. Door het moderne tijdloze design en het uitgebreide productassortiment zijn de nieuwe thermostaatkranen de perfecte oplossing voor iedere badkamer, van renovatie tot nieuwbouw, voor zowel opbouw als inbouw.

Onbezorgd genieten
Met de optimale ergonomie en de hoogste veiligheidsstandaard in zijn segment is de Grohtherm al jarenlang de ideale thermostaatkraan voor iedere gebruiker, van kinderen tot senioren. Ondanks de mooie ranke body van de vernieuwde thermostaatkraan, wordt deze dankzij de 100% GROHE CoolTouch® technologie nooit te heet. Het hete water in de kraan wordt omgeven door een koudwater kanaal waardoor de buitenzijde van de kraan nooit warmer wordt dan de ingestelde temperatuur van het mengwater. Bovendien kan, dankzij de SafeStop, de watertemperatuur niet zomaar voorbij de vooraf ingestelde temperatuur van 38º C gedraaid worden. Dankzij de vleugelgreep op de achterzijde van de grepen is de kraan zeer comfortabel in gebruik, zelfs met natte ingezeepte handen.

Het uiterst gevoelige thermo-element GROHE TurboStat® geeft ook in de vernieuwde versie in een fractie van een seconde water van de gewenste temperatuur en houdt deze constant gedurende de douchebeurt. Dit betekent nooit meer last van onnodige waterverspilling om de gewenste temperatuur te zoeken. Mocht de koudwatertoevoer onverwachts wegvallen, dan wordt de heetwatertoevoer automatisch afgesloten om verbranding te voorkomen.

Het gemak wordt nog meer vergroot door de GROHE Aquadimmer® waarmee met één greep zowel de waterhoeveelheid kan worden bepaald, als eenvoudig kan worden gewisseld tussen de badkraan en handdouche. Met de EcoButton kan worden gekozen voor 50% van de waterhoeveelheid om te kunnen genieten van een waterbesparende douche waarmee de Grohtherm 1000 een waardevolle bijdrage kan leveren aan het milieu.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Grohe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist