Grohe sanitair

introductie interactieve douchesite


Een koude douche voor de buurman omdat hij vergeten is je kat eten te geven in de vakantie of een warme douche voor een vriend die twintig paneeldeuren heeft staan schilderen in je nieuwe jaren dertig woning. Deze warme en koude douches kunnen Nederlanders vanaf nu elkaar toewensen via www.echtdouchen.nl. Grohe introduceert een interactieve website waarop alles te vinden is over douchen. Van een douchetest om achter de ideale douche te komen tot de mogelijkheid om voor vrienden te zingen onder de douche.

 

De nieuwe website van sanitairfabrikant Grohe geeft inzicht in het ‘echte douchen’. Met de douchetest kan het ideale douchen per persoon in een paar minuten achterhaald worden. Wakker worden of juist ontspannen, opwarmen of liever afkoelen, samen of lekker even helemaal alleen, in twee of twintig minuten, iedereen douchet op zijn eigen manier. Met de uitslag van de test kan de douchewijzer op de site advies geven over de douche die bij je past. Ook geeft de site aan hoeveel water men verbruikt tijdens een douchebeurt.

Per dag zouden we miljoenen liters water kunnen besparen als Nederland een paar minuten korter zou douchen. Om dit te stimuleren en het waterverbruik onder controle te houden, kan via echtdouchen.nl een gratis douche-zandloper besteld worden.

Bovendien is er een button waarmee je een liedje kunt inzingen alsof je onder de douche staat. Deze kan vervolgens doorgestuurd worden naar vrienden. Vanzelfsprekend is er op de site verder aandacht voor alle producten uit het uitgebreide Grohe-assortiment.


Kijk voor meer informatie op: www.echtdouchen.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Grohe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist