Grohe Ondus

Digitaal douchen op de landingsbaan

Overnachten in een voormalig DDR-regeringsvliegtuig voorzien van alle luxe. Dat kan sinds kort op vliegveld Teuge. Ondernemer Ben Thijssen liet een 40 meter lang toestel ombouwen tot een luxe hotelsuite voor 2 gasten. Op deze bijzondere slaapplek mochten de digitaal bedienbare GROHE Ondus kranen niet ontbreken. "Qua vormgeving en techniek precies wat ik zocht."Met zicht op de landingsbaan kunnen hotelgasten gebruik maken van vele luxe faciliteiten zoals loungebanken, whirlpool, infraroodsauna en de digitale kranen van GROHE Ondus in de kleur Velvet Black. GROHE introduceerde deze digitale kranenserie in het voorjaar van 2009 voor de échte liefhebber van architectuur en design. De GROHE Ondus serie is zeer compleet, van een vrijstaande badmengkraan tot accessoires als een champagnekoeler. Alles is verkrijgbaar in de kleuren Velvet Black, Moon White en chroom. De digitale producten zijn voorzien van een bedieningspaneel waarmee onder andere de gewenste temperatuur, de waterstraal en de hoeveelheid water bepaald kan worden.

Jan des Bouvrie Academie
De serie viel ook in de smaak bij studente Marjolein Garritsen van de Jan des Bouvrie Academie te Deventer. Zij kreeg de opdracht het vliegtuig in te richten. De GROHE Ondus serie sloot perfect aan op hetgeen Garritsen en Thijssen in gedachten hadden. Volgens Thijssen moest het modern, spraakmakend en luxe worden. In het vliegtuighotel is gekozen voor de GROHE Ondus Aquafountain douche, de Freestander badmengkraan voor het vrijstaande bad en twee mechanische wastafelkranen. Het toilet bevat een GROHE Ondus bedieningspaneel en ook de accessoires zijn van deze luxe serie.

Bijzondere overnachting
De verbouwing van het vliegtuig vroeg om een investering van € 450.000,-, maar werd daarmee wel één van de meest bijzondere plekken om te overnachten. Dat het hotel een succes is blijkt wel uit het feit dat het hotel voor 2009 al bijna is volgeboekt. Ook aan publiciteit heeft het hotel geen gebrek. De BBC, Duitse ARD, een Russische en Zwitserse televisiezender hebben er al een item van gemaakt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist