GROHE F-digital

digitaal comfort in badkamer en keuken 

Het GROHE assortiment is uitgebreid met diverse digitaal bedienbare producten voor de badkamer en keuken. Waterkranen kunnen nu worden uitgerust met F-digital, het nieuwe besturingssysteem van Grohe. Met deze ‘puck’ kan de temperatuur en volumestroom van het water heel eenvoudig worden geregeld. Bovendien beschikt F-digital over een geheugenfunctie, waarmee de ideale instelling voor douche of bad kan worden onthouden.

Draadloze digitale controller
Kranen worden niet langer bediend via de gebruikelijke hendel of draaiknoppen, maar via een draadloze digitale controller (in de vorm van een puck). Deze ‘puck’ heeft diverse functies, is zeer eenvoudig in gebruik en kan worden geplaatst zonder dat er een extra gat moet worden geboord. Met slechts drie knopjes en een draairing is de controller eenvoudig en praktisch in gebruik. De temperatuur wordt verhoogd of verlaagd met een druk op de knop en het watervolume wordt bepaald door het draaien aan de buitenste ring. Om het nog gebruiksvriendelijker te maken, geeft de LED-ring de watertemperatuur aan. De buitenste ring is niet helemaal glad wat zorgt voor meer grip en eenvoudige bediening van de waterstroom, zelfs met natte handen en zeep.

GROHE F-digital voor douche, bad, wastafel en keuken
Dankzij de draadloze digitale technologie van GROHE F-digital kan de ronde controller op de meest handige of ergonomische plek in de buurt van de wastafel of gootsteen worden geplaatst. De functie van de automatische badvulling zorgt ervoor dat het bad wordt gevuld op de ingestelde temperatuur en het ingestelde waterniveau. Met de digitale omstelling kan met een druk op de knop gewisseld worden tussen de badkraan en de douche. De geheugenfunctie kan worden gebruikt om instellingen op te slaan. Op die manier kan tijdens de volgende douchebeurt meteen de ideale combinatie van watertemperatuur en volume worden gebruikt. Ook kan de douche op afstand worden gestart.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist