Geberit wc's

AquaClean

In 1979 introduceerde Geberit onder de naam Geberella een compleet toilet systeem met geïntegreerde douchefunctie. Deze vorm van intieme verzorging maakte wereldwijd furore. Landen als Finland, Japan en ook Zwitserland pakten deze vernieuwing bliksemsnel op. In de rest van Europa wordt deze hygiënische vorm van lichaamsverzorging pas de laatste jaren opgemerkt. Na jarenlange doorontwikkeling heeft Geberit in 2009 de bestaande modellen compleet gemoderniseerd en nieuwe producten geïntroduceerd. Het resultaat is de Geberit AquaClean lijn met diverse modellen douchewc's, van een basis model tot een ultramodern toilet. In navolging van Geberit hebben heden ten dage ook andere merken de opkomst van de douchewc opgemerkt.Nederland kiest meer en meer voor de douchewc, dè toilet waarbij wc papier overbodig is vanwege een hygiënische reiniging met water. De toename van wc's met geïntegreerde douchefunctie in de badkamer of in het toilet komt voort uit de toenemende wellness wens van de consument. Zwitserland en de Scandinavische landen zijn de voorlopers van Europa en hebben deze weldadige vorm van lichaamsverzorging op grote schaal reeds in het toilet of badkamer toegepast.

Nieuwe vorm van lichaamsverzorging
De eerst hangende wc met geïntegreerde douche functie - welke ook gebruikt kon worden in combinatie met moderne inbouwreservoirs - was de Balena serie van Geberit. In 2009 werden de bestaande modellen compleet gemoderniseerd tot de nieuwe generatie wc's met douchefunctie, de Geberit AquaClean. De AquaClean wc zet de maatstaf voor een nieuwe vorm van lichaamsverzorging en voldoet aan zeer hoge kwaliteitsnormen. De douchewc's van Geberit hebben een ingebouwd wellness programma waarmee het onderlichaam zacht en weldadig door een warme waterstraal wordt gereinigd, het is gebruiksvriendelijk en effectief. Al naar gelang het model vullen extra eigenschappen de douchefunctie aan, zoals de ladydouche voor de intieme hygiëne van de vrouw, een pulserende massagedouche, een föhn, een afstandsbediening en geheugenfunctie. Deze ontwikkeling op de markt van douche wc's is niet onopgemerkt gebleven en naast Geberit hebben ook andere merken de toenemende populariteit van de douchewc opgemerkt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist