Geberit

ONE wastafelconcept

Geberit biedt met de ONE badkamerserie unieke en vernieuwende mogelijkheden bij het inrichten van de badkamer. Het flexibele ONE wastafelconcept dat in 2021 binnen de serie gelanceerd is, wordt dit jaar verder uitgebreid met diverse nieuwe wastafels, wastafelbladen, onderkasten en zijkasten. De nieuwe wastafels zijn allen uitgevoerd met de innovatieve horizontale afvoer. De diverse wastafeldesigns met wastafelbladen en onderkasten - in maar liefst acht verschillende kleuren - kunnen naar wens gemixt en gematcht worden. Door de uitbreiding zijn de combinatiemogelijkheden nog groter geworden; in totaal zijn er meer dan 2.000 combinaties te maken. Hierdoor kan iedereen een unieke wastafel samenstellen, die perfect past in een grote of kleine badkamer en bij de persoonlijke wensen.

Geberit ONE geeft de badkamer een minimalistische en ruimtelijke uitstraling. Enerzijds door het vereenvoudigde design, anderzijds door de slimme installatie, waarbij verschillende elementen in de badkamer geheel of gedeeltelijk in de wand geïntegreerd kunnen worden. In 2021 heeft het Zwitserse merk het flexibele wastafelconcept gelanceerd binnen ONE. Dit jaar vindt een uitbreiding plaats met nieuwe wastafels, nieuwe kleuren wastafelbladen, onderkasten en zijkasten.

Geberit ONE wastafels met innovatieve horizontale afvoer
De wastafels van Geberit ONE hebben een moderne en premium uitstraling. In het oog springend is de horizontale afvoer bij de nieuwe wastafels van Geberit ONE. De horizontale afvoer is op het design van de wastafel afgestemd en slim aan de achterzijde van de kom gepositioneerd. Door de afvoer aan de achterzijde te plaatsen in plaats van in het midden, wordt voorkomen dat de waterstraal spettert. Bovendien zorgt de ergonomie van de binnenkom ervoor dat het water gericht één kant op stroomt. Dit vermindert de waterresten en kalkvorming aanzienlijk. De afvoerkap is voorzien van een kamvormige haarzeef om haren en ander vuil tegen te houden, zodat de sifon niet verstopt raakt. Doordat de afvoerkap op zijn plek gehouden wordt door een magneet, is hij eenvoudig te verwijderen en schoon te maken. Een verborgen overloop zorgt ervoor dat het water niet over de rand van de wastafel kan stromen. De ONE wastafels met horizontale afvoer hebben een diepte van 48 cm en zijn verkrijgbaar in diverse designs en formaten. Naast de standaard wastafel behoren ook SlimRim wastafels tot de mogelijkheden, alsook opzetwastafels in een hoekig of afgerond design. De wastafels met horizontale afvoer zijn verkrijgbaar in een breedte van 50, 60, 75, 90, 105 en 120 cm en met of zonder kraangat. De asymmetrische wastafel van 90cm biedt een aflegplateau aan de linker- of rechterzijde en is daarmee een welkome aanvulling op het assortiment.

ONE meubels
De badkamermeubels van ONE zijn modulair samen te stellen door de uitgebreide keuzemogelijkheden. Kenmerkend voor de serie is het strakke en luchtige uiterlijk en de geoptimaliseerde opbergruimte in de meubels. Door de ruimtebesparende sifon is de sifonuitsparing in de lade overbodig en is de lade volledig te gebruiken voor opbergruimte. Binnen het wastafelconcept van ONE zijn vele opstellingen en combinaties mogelijk met de diverse wastafels, wastafelbladen en meubels. De opzetwastafels worden gecombineerd met een wastafelblad met daaronder optioneel een onderkast. Plaats de wastafel centraal, asymmetrisch of plaats er twee naast elkaar. Nieuw zijn de hoge- en lage zijkasten, waardoor er nieuwe wastafelopstellingen gemaakt kunnen worden. Naast de bestaande onderkasten met twee lades, zijn nu ook onderkasten aan het assortiment toegevoegd met één lade. En ook is er een nieuwe meubelkleur toegevoegd, namelijk zwart gelakt. In totaal is er nu keuze uit 8 meubelkleuren: wit en zandgrijs hoogglans gelakt; wit, lava, greige en zwart mat gelakt en eiken en hickory. De wastafelbladen zijn bovendien uitgebreid met een trendy witte of zwarte marmerlook in de afmeting 120 cm. Door de toevoeging van lage zijkasten zijn ook hiervoor afdekbladen verkrijgbaar in wit en lava glas en in wit en zwart marmerlook.
 
Ontwerp de perfecte wastafelopstelling met het uitgebreide assortiment wastafels van Geberit ONE. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden om een unieke combinatie te maken. De handige ONE wastafelcombinatie configurator, welke te vinden is op de Geberit site, biedt een helpende hand. ONE biedt kwaliteit in elk opzicht! 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist