Geberit toilet

AquaClean

Voor de man of vrouw die hygiëne hoog in het vaandel heeft staan is er nu een super toilet. Een wc met geïntegreerde douchefunctie, een speciale ladydouche, een massagestraal en een warme luchtföhn, die je ‘private parts' weer droogblaast na gebruik. Natuurlijk ook te koop in Nederland; afhankelijk van het type kost deze AquaClean van het Zwitserse bedrijf Geberit tussen de 500 en 5000 euro.

Vele filmsterren en fotomodellen hebben er een. Ook in het bekende Okura Hotel in Amsterdam vind je op de mooiste kamers een Geberit AquaClean.

Nederlanders moeten nog een beetje wennen aan het idee, maar in veel culturen is het vanzelfsprekend dat je jezelf ook op het toilet met water reinigt. Aziaten bijvoorbeeld vinden het heel normaal, zo'n douche-wc.

Tot op heden nemen wij in Nederland genoegen met toiletpapier, terwijl uit onderzoek blijkt dat we ons vaak niet fris genoeg voelen na het bezoek aan een gewoon toilet. Een wc met geïntegreerde douchefunctie biedt de oplossing waardoor ook Nederland kan reinigen met water in het kleinste kamertje.

De AquaClean van Geberit is verkrijgbaar als compleet toiletsysteem of als opzetbare toiletbril. In beide gevallen met een uitschuifbare douchekop, die voor en na elk bezoek aan de wc automatisch wordt gereinigd.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist