Geberit sanitair

AquaClean en Monolith

Een bestaande bad- of toiletruimte met een conventioneel opbouwreservoir, zoals het keramisch duoblok of het kunststof spoelreservoir, is vanaf heden in enkele stappen te renoveren tot een fraaie wellnessruimte, dankzij de nieuwe combinatie van de Geberit Monolith met de Geberit AquaClean. Zonder hak- of breekwerk is de AquaClean8000 of 8000plus - de wc met geïntegreerde douchefunctie - nu ook in bestaande situaties toe te passen middels de Geberit Monolith. De Monolith is vanwege het ontwerp en toepassing het design alternatief voor het conventionele opbouwreservoir. Door deze combinatie biedt Geberit iedere consument de mogelijkheid een luxe douchewc te realiseren.



Een luxe en fraai vormgegeven toilet- of badruimte is een wens voor menig consument. Echter is het technisch niet altijd mogelijk of wenselijk het conventionele opbouwreservoir van het toilet, zoals het keramisch duoblok of het kunststof spoelreservoir, te vervangen door een inbouwreservoir. Bovendien was het tot op heden enkel mogelijk de luxe douchewc Geberit Aquaclean 8000 of 8000plus te plaatsen in combinatie met een inbouwreservoir. Door het opbouwreservoir – de Monolith – aan te passen aan de benodigde water- en elektra-aansluitingen van de AquaClean8000 en 8000plus biedt Geberit vanaf heden elke consument de mogelijkheid een AquaClean te realiseren. Een hygiënische lichaamsreiniging is nu in alle situaties mogelijk in combinatie met een elegant design en eenvoudige installatiemogelijkheden.

Geberit Monolith
Geberit Monolith is een modern ontworpen wc stortbak dat compact van afmeting is en eenvoudig kan worden geïnstalleerd zonder hak- of breekwerk in muren en vloeren. Het reservoir is geschikt voor iedere bouwsituatie en praktisch elke afvoer, of deze nu in de vloer of in de wand verwerkt zit. Doordat de slanke stortbak bij de Geberit Monolith geraffineerd achter een glasplaat wordt verborgen, biedt de Monolith een modern en strak uiterlijk en is zo een perfect alternatief voor wc's met zichtbare stortbak. Geberit Monolith is verkrijgbaar in de glaskleuren zwart en wit.

Geberit AquaClean
De AquaClean serie van Geberit zet de maatstaf voor een nieuwe vorm van lichaamsverzorging. De wc's met geïntegreerde douchefunctie maken toiletpapier overbodig vanwege een hygiënische reiniging met water. De Geberit AquaClean heeft een ingebouwd wellness programma waarmee het onderlichaam zacht en weldadig door een warme waterstraal wordt gereinigd, het is gebruiksvriendelijk en effectief. Al naar gelang het model vullen extra eigenschappen de douchefunctie aan, zoals de ladydouche voor de intieme hygiëne van de vrouw, een pulserende massagedouche, een föhn, een afstandsbediening en geheugenfunctie. De toenemende vraag naar wc's met geïntegreerde douchefunctie in de badkamer of in het toilet komt voort uit de toenemende wellness wens van de consument.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist