Geberit Mix & Match

een krachtige combinatie in de badkamer

Rituelen, wensen en stijlen - iedere badkamergebruiker is uniek en wil de wastafel inrichten volgens eigen ideeën. De meubels en het keramiek van de Geberit series ONE, Acanto en iCon zijn nu, samen met Geberit spiegels, losse meubelelementen en accessoires, vrijwel onbeperkt te mixen met Geberit Mix & Match. Hierdoor hoeft de consument zich bij de inrichting van de badkamer niet meer te beperken tot één badkamerserie. Door een uniforme montagetechniek kunnen alle elementen moeiteloos met elkaar gecombineerd worden.

Geberit biedt met Mix & Match nieuwe mogelijkheden om een persoonlijke wastafelopstelling samen te stellen. Wastafels en onderkasten van de Geberit ONE, Acanto en iCon badkamerseries zijn vrijwel onbeperkt combineerbaar. In totaal zijn er meer dan 100.000 combinaties mogelijk.

 

Mix & Match werkt heel eenvoudig

De montagetechniek, afmetingen en oppervlakken van de badkamerseries zijn aangepast en uniform gemaakt. Hierdoor sluiten de wastafels en meubels van deze drie badkamerseries moeiteloos op elkaar aan. Losse meubelelementen, zoals hoge kasten en zij- of hangkasten zijn verkrijgbaar in bijpassende oppervlakken en kunnen universeel worden gebruikt. Spiegels en spiegelkasten van de Geberit Option en ONE series completeren het assortiment voor een harmonieuze complete badkamerinrichting.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist