Geberit douchewc

alternatief voor schadelijke toiletdoekjes

Wilt u zich ook gedurende de dag fris en hygiënisch voelen en gebruikt u daarom vochtige toiletdoekjes? Steeds meer mensen zoeken naar een frisse vorm van reinigen na het toiletbezoek. Vochtige toiletdoekjes vinden daardoor gretig aftrek, maar zorgen tegelijkertijd voor serieuze rioolproblemen, zo blijkt uit communicatie van Stichting Rioned. Allerlei soorten vochtige doekjes zorgen voor veel storingen en verstoppingen in de riolering en de afvalwaterzuivering. Dit leidt tot hoge kosten, overlast en soms zelfs schade. Een alternatief? Een natuurlijke en frisse keuze is het reinigen met water na het toiletgebruik.

Met water reinigen op het toilet zorgt voor een frisse en natuurlijke hygiëne van het onderlichaam. Hiervoor zijn geen vochtige doekjes nodig. Water zorgt voor een fris en weldadig schoon gevoel van de billen en zorgt er tevens voor dat een goede doorstroming van de riolering niet in gevaar komt, sterker nog: het vermindert het gebruik van normaal toiletpapier. In de zuidelijke landen wordt het reinigen met water middels een bidet veelvuldig gebruikt. In Nederland, met hoofdzakelijk kleinere sanitaire ruimtes, ligt de oplossing voor het reinigen met water in een douchewc; een toilet en bidet in één.

Een douchewc is een toilet met een geïntegreerde douchefunctie. Met één druk op de knop van het zijpaneel van het toilet of van de afstandsbediening, komt de verborgen douchearm tevoorschijn en wordt het onderlichaam weldadig gereinigd met een lichaamswarme en tedere waterstraal. Een douchewc past in elke sanitaire ruimte en is er in verschillende uitvoeringen: van een basis opzetbril – toe te passen op een bestaande closetpot – tot een zeer luxe compleet toilet voorzien van extra wellness functies. Geberit, Europees marktleider en wereldwijd aanbieder van sanitaire technologie, investeert reeds jaren in deze ontwikkeling en heeft onlangs een nieuwe douchewc in de AquaClean serie geïntroduceerd, de Geberit AquaClean Sela. Dit toilet combineert techniek en hedendaags design optimaal. Het reinigen met water is een vriendelijk en natuurlijk alternatief voor de populaire maar schadelijke vochtige doekjes.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist