Geberit bedieningsplaat

Sigma 10

Tijdloos design verder doorontwikkeld: dat is de Geberit Sigma10 bedieningsplaat, welke een subtiele metamorfose heeft ondergaan. Door het vergroten van de bedieningsknop en een breed aanbod aan kleuren en afwerkingen, ziet deze bedieningsplaat er in elke sanitaire ruimte fantastisch uit. Met de nieuwe geïntegreerde spoel/stop bediening kan de gebruiker de toiletspoeling activeren, maar ook weer stoppen. Water besparen is hierdoor eenvoudig geworden.

Bewezen ontwerp
De heldere, ronde vorm van de Geberit bedieningplaat voegt een subtiel accent aan de badkamer toe. Hierdoor is deze plaat de perfecte keuze voor zowel thuis, als in openbare gebouwen. Geberit heeft het ontwerp van de Sigma10 bedieningsplaat een subtiele metamorfose gegeven, waardoor het een krachtige en tijdloze uitstraling biedt, passend binnen de sanitaire ruimte anno nu.

Water besparen zonder moeite
De metamorfose van de Geberit Sigma10 biedt ook meer functionaliteit. Met de nieuwe geïntegreerde spoel/stop bediening kan de gebruiker de toiletspoeling activeren, maar ook zelf weer stoppen. Dit betekent dat de gebruiker zelf kan bepalen hoeveel spoelwater er nodig is en daarmee dus ook water kan besparen.

In combinatie met de toiletblokhouder wordt water besparen nog effectiever, zonder dat het enige moeite kost. Een stortbakblokje wordt via de toiletblokhouder achter de bedieningsplaat eenvoudig in het inbouwreservoir geplaatst en biedt hiermee het perfecte alternatief voor het schoon en fris houden van het toilet, zelfs met een gereduceerde spoelhoeveelheid.

Waardevolle trend
De bedieningsplaat Sigma10 is tevens verkrijgbaar in een touchfree, infrarood variant en in een bijpassende urinoir uitvoering (zowel hand bediend als elektronisch). Niet alleen het design en de functionaliteit van de vernieuwde plaat is aansprekend, maar ook het uitgebreide assortiment aan kleuren en materialen als kunststof en rvs.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist