Geberit badafvoer

met draaibediening

Geberit heeft haar assortiment badafvoeren met draaibediening opnieuw ontworpen. De wens voor een strak, onopvallend design is met de nieuwe Geberit badafvoer met draaibediening in vervulling gegaan. Ook zijn er nieuwe finishes toegevoegd, waardoor je de afvoer aan kan laten sluiten op het badkamerontwerp. Het ontwerp en de ergonomie van de bedieningsknop en de afvoerplug zijn verder geoptimaliseerd en daarnaast is het ontwerp met geïntegreerde watertoevoer aangepast aan de nieuwste eisen.

Verschillende kleurvarianten
Bij de herziening van het Geberit assortiment badafvoeren met draaibediening is de aandacht met name uitgegaan naar de zichtbare onderdelen, zoals de bedieningsknop, de afvoerplug en de bediening met geïntegreerde waterinlaat. Het design en de ergonomie van deze zichtbare elementen zijn verbeterd. Daarnaast zijn er nieuwe kleurvarianten toegevoegd. De bedieningsknop en de afvoerplug zijn nu verkrijgbaar in chroom, wit, matzwart of wit met chroomrand.

Draaibediening met geïntegreerde watertoevoer
Het nieuwe design biedt een aantrekkelijke oplossing voor een strakke, minimalistische en uiterst functionele badkamerinrichting. Bij de Geberit badafvoer met draaibediening is het ook mogelijk te kiezen voor een geïntegreerde watertoevoer, waardoor een losse kraan overbodig is. Het bad wordt met water gevuld door de uitloop, die verwerkt is in het ronde draairozet. De inwendige techniek van deze draaibediening met geïntegreerde toevoer voor het voorgemengde water is eveneens vernieuwd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Klassiek Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist