Geberit AquaClean

minder is meer

Deodorant, douchegel, badschuim, badolie, shampoo, conditioner, bodylotion, gezichtslotion, parfum, eau de toilette, bodyspray, intieme doekjes en lotions... Dit is slechts een piepklein deel van het productassortiment van de hygiëneafdeling van een warenhuis. Maar hebben we echt deze extra handelingen voor, tijdens en na het douchen nodig om schoon te zijn? Ons grootste orgaan, de huid, is een gevoelig oppervlak, dat met uiterste zorg behandeld dient te worden. De beschermende zuurlaag van de huid is niet in staat alle, met alcohol, zuren en chemisch vermengde cosmeticaproducten te weerstaan. Er wordt weliswaar niet graag over gesproken, maar ook het onderlichaam krijgt het liefst een zachte behandeling. Een reiniging middels een hygiënische warmwater douche, speciaal voor de intieme zone van ons lichaam. Vrij van parfum en uiterst zacht en fris.

Wanneer het op persoonlijke hygiëne aankomt, is water de beste, meest effectieve en zachtste methode. “Vroeger werd bij de algemene lichaamsverzorging bezuinigd op water. Tegenwoordig, nu we dagelijks een douche nemen, is zoiets onvoorstelbaar. Maar bij de hygiëne van het onderlichaam lopen we achter,” aldus Prof. Dr. med. Alexander Herold - specialist voor aandoeningen aan de endeldarm verbonden aan het gerenommeerde 'Zentrum für Dick- und Enddarmerkrankungen' te Mannheim in Duitsland. “Schoon water, warm of koud, is altijd de meest optimale, maar ook de meest behoedzame methode, ook voor het onderlichaam. Zo kun je gebleekt, geparfumeerd of gekleurd papier beter niet gebruiken vanwege het risico op allergische reacties. Ook vochtig toiletpapier zou ik afraden. Sommige mensen kunnen allergisch reageren op zowel de conserveringsmiddelen, die ervoor zorgen dat het papier langer houdbaar is, als op de stoffen, die ervoor zorgen dat het papier vochtig blijft. Met water wordt de huid ontzien en het zitvlak pas echt schoon. Water is in alle opzichten het meest hygiënische reinigingsmiddel.''

Reinigen met zorg
Een douchewc verzorgt het onderlichaam meer met minder middelen. De geïntegreerde douchestraal van de douchewc maakt de billen zacht en hygiënisch schoon met enkel lichaamswarm water. De nieuwste technologie op dit vlak is de WhirlSpray. Alle AquaClean douchewc’s van Geberit zijn uitgerust met deze innovatieve WhirlSpray douchetechnologie. De WhirlSpray straal is niet zomaar een straal. De straal pulseert, waardoor er duizenden luchtbellen in het water ontstaan. Deze bellen garanderen een optimale reiniging, die bovendien vederzacht is voor het delicaatste gedeelte van ons lichaam. De WhirlSpray douchetechnologie is gepatenteerd en daarom alleen te vinden in douchewc’s van Geberit: een natuurlijke, zachte en hygiënische reiniging is hiermee gegarandeerd. Immers, cosmetische producten geven je misschien het gevoel schoon te zijn, maar door het reinigen met water bén je het ook echt.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist