Geberit AquaClean hotelzoekmachine

het comfort van een douche wc tijdens een weekendje weg

Als je thuis het comfort gewend bent van een Geberit AquaClean douchewc, dan wil je het liefst ook buiten de deur gebruik kunnen maken van deze verfrissende vorm van lichaamsverzorging. Geberit AquaClean introduceert de hotelzoekmachine; op de website van Geberit AquaClean kan je nu via de zoekmachine hotels in binnen- en buitenland vinden, waarvan de suites beschikken over een douchewc. Zo kan je tijdens een weekendje weg of op vakantie ook genieten van het wellness gevoel dat een douchewc je geeft. De hotelzoekmachine biedt tevens een uitkomst voor degene, die voor het eerst een douchewc willen ervaren in een passende ambiance.

Wellness op het toilet
De AquaClean douchewc van Geberit is een toilet en bidet in één en geeft het onderlichaam na het toiletgebruik een heerlijk schoon en fris gevoel door een zachte reiniging met lichaamswarm water. Water is verfrissend, hygiënisch, reinigend en heeft een voelbaar effect op het welzijn gedurende de gehele dag. Een welkome luxe tijdens het verblijf in een hotel.

Hoteltoilet
In Nederland bevinden zich verscheidene hotels met in de suites een Geberit AquaClean douchewc. De vraag naar douchewc’s in hotels neemt steeds verder toe. Gasten willen tot in detail verwend worden door luxe en comfort. Met de douchewc wordt zelfs de kleinste hotelbadkamer een wellness ervaring. Ook binnen Europa neemt het aantal hotels met douchewc’s toe. Zo zijn er in Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk, Polen en Zwitserland meerdere hotels, waarvan de suites over een Geberit AquaClean beschikken. Via de hotelzoekmachine op de Geberit AquaClean website kan je deze hotels vinden. Door een keuze te maken in welk land en in welke stad je een weekend of vakantie gaat doorbrengen, ontdek je waar je ook kunt genieten van dit comfortabele wellness toilet.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist