Geberit AquaClean douchewc en DuoFresh

Poepie chic: frisse toilet noviteiten

Vieze luchtjes en slechte hygiëne op het toilet behoren standaard tot onze grootste ergernissen, zo blijkt uit diverse onderzoeken. Zowel op ons werk, langs de snelweg, in een horecagelegenheid, maar ook als we thuis zijn, willen we een schoon en fris toiletgevoel. Geberit, Europees marktleider in sanitair technologie, bezorgt wc-gebruikers met het DuoFresh toiletsysteem en met de AquaClean douchewc een verademing. Het innovatieve DuoFresh toiletsysteem verwijdert onaangename geurtjes direct vanuit de toiletpot. Daarnaast heeft de DuoFresh heerlijk fris water bij elke spoeling; een constante frisse lucht vult de ruimte. De Geberit AquaClean douchewc zorgt voor een fris en schoongewassen gevoel bij de gebruiker. Deze toilet en bidet in één reinigt het onderlichaam met lichaamswarm water na het toiletbezoek. Dit zorgt voor een fris en schoon gevoel gedurende de hele dag. Beide toilet noviteiten zijn zowel los als gecombineerd in elke toiletruimte toe te passen. Frisheid kan zo aantrekkelijk zijn!Uit diverse onderzoeken (Tork, Hospitality Management nr.6 2013, onderzoeksbureau Interview NSS) blijkt keer op keer dat meer dan de helft van de Nederlanders toiletten in hotels, restaurants, langs de weg en op
het werk erg vies vinden. Nederlanders gaan om die reden gewoon het liefst thuis naar de wc. Ook daar hangen vieze luchtjes rond het toilet en voelen we ons niet 100% schoon na het toiletbezoek. De Geberit AquaClean douchewc en de DuoFresh bieden de oplossing: ze voeren de vieze luchtjes af en reinigen de lucht én het onderlichaam na gedane zaken.

Geberit AquaClean douchewc
De AquaClean douchewc van Geberit is een toilet en bidet in één en geeft het onderlichaam na het toiletgebruik een heerlijk schoongewassen gevoel, door een zachte reiniging met lichaamswarm water. Water is verfrissend, hygiënisch en reinigend. Middels de ranke afstandsbediening of het zijpaneel op het toilet wordt met één druk de waterreiniging gestart. De intensiteit en de temperatuur kan naar wens ingesteld worden. De douchewc oogt als een normaal toilet, maar biedt vele comfortabele extra’s. Vanaf 2014 is de AquaClean douchewc verkrijgbaar als wandhangend en als vloerstaand toilet.

Geberit DuoFresh: merkbaar effect, onzichtbare techniek
Wilt u ook af van vieze luchtjes op uw toilet? De oplossing is het afvoeren van de geur en het reinigen van de lucht. Dit kan met de Geberit DuoFresh. Dit innovatieve toiletsysteem is achter de muur verborgen en toont enkel een knop op de bovenzijde van de bijbehorende bedieningsplaat Sigma40. Met deze knop wordt met één druk het geurzuiveringssysteem achter de muur geactiveerd, waardoor de vieze lucht direct vanuit de pot gezuiverd wordt en geurloos in de ruimte verdwijnt. Na 10 minuten schakelt het automatisch weer uit, maar het kan ook handmatig gestopt worden. Bovendien geeft de DuoFresh heerlijk fris water bij elke spoeling; achter de bedieningsplaat is onzichtbaar een houder geïntegreerd waar hygiënisch een stortbakblokje geplaatst kan worden. De onhygiënische toiletblokhouder aan de wc rand is daardoor passé en een aangename frisse lucht vult de ruimte.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist