Geberit

Matwit keramiek

Een mat witte afwerking in de badkamer is een echte trend op dit moment. Geberit introduceert daarom matwit keramiek en breidt daarmee haar mat witte badkamerproducten verder uit.

De vraag naar mat witte finishes voor de badkamer is enorm toegenomen. Een matte afwerking heeft een chique uitstraling en zorgt voor een rustig aanzicht. Bedieningsplaten en badkamermeubels zijn binnen het Geberit assortiment al enige tijd verkrijgbaar in matwit. Ook douchevloeren en wastafelmeubels in de materialen composiet en kunststof kunnen in een mat witte afwerking gekozen worden. Door de toevoeging van matwit keramiek aan het Geberit assortiment wordt ook voor de wc en de wastafel een eigentijdse look geboden, als alternatief voor het zo herkenbare hoogglans keramiek.

In een eigentijds, minimalistisch badkamerontwerp, waar al vele matte materialen zijn toegepast, kan een hoogglans keramisch toilet of wastafel storend zijn. Vanaf nu kan de gehele toiletcombinatie - bedieningsplaat en keramiek closet - en wastafelcombinatie - wastafelmeubel en keramiek wastafel - uitgevoerd worden in fraai matwit.

Matwit keramiek assortiment
Geberit breidt haar matte assortiment met matwit keramiek uit per juni 2022. Vanaf dan is het ONE closet verkrijgbaar in matwit keramiek, alsook enkele opzetwastafels uit dezelfde serie. In de Geberit iCon serie is het closet, het bidet (beiden wandhangend én vloerstaand) en de Light opzetwastafel (in meerdere maten) verkrijgbaar in matwit keramiek. Daarmee kan de mat witte trend nu echt in de hele badkamer doorgevoerd worden.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist