Franke Spoelbakken

Kubus


Franke is dè specialist in de productie van roestvrijstalen producten voor de professionele en particuliere keuken, badkamer of toilet.

 

Voor de keukendivisie heeft Franke haar assortiment uitgebreid met een nieuwe design spoelbak, de Kubus Turbo.

 

 

De nieuwe Kubus Turbo heeft zijn uitstraling te danken aan onder meer het strakke design en de hoogwaardige afwerking. Zo is de Kubus Turbo diepgetrokken waardoor de spoelbak deukbestendig is. De glanzende finish, de micro polijsting en de inwendige radius van 25 mm zorgen ervoor dat reinigen geen enkele moeite kost en de spoelbak er mooi uit blijft zien.

 

Verder is de Kubus Turbo voorzien van een ruimtebesparende turbo afvoerplug die tijdens het productieproces in de spoelbakbodem is geperst en daardoor volledig naadloos is. De ruimte besparende turbo afvoerplug zorgt voor een besparing van wel 5 cm in hoogte waardoor u meer ruimte heeft voor bijvoorbeeld een afvalsysteem of boiler in uw spoelkast. De moderne zeefkorf met rvs zeef is ver naar achteren geplaatst en is voorzien van een handige brede knop.

 

Waar bij de meeste spoelbakken de overloop niet echt noemenswaardig is gaat dat bij de Kubus Turbo zeker niet op. Deze heeft namelijk een opvallende en elegant vormgegeven overloop en draagt hiermee bij aan de strakke vormgeving en optimale hygiëne van de spoelbak.

 

Het complete Kubus programma wordt in vele varianten aangeboden, van een enkele spoelbak tot een anderhalve- of dubbele spoelbak combinatie.
Bovendien kunnen al deze spoelbakken gecombineerd en uitgebreid worden met een Franke kraan en andere accessoires zoals inzetbakken, snijplanken en afdruiproosters.

 

Kijk voor meer informatie op: www.franke.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist