Franke

Rondo


Het succesvolle programma Franke Rondo heeft vele uitvoeringen en modellen. De BRC 390 SF valt op door zijn eenvoud in vorm en uitvoering. De matte buitenkant staat in fraai contrast met de hoogglans binnenzijde. Hierdoor ontstaat een speels effect dat in vele sanitaire ruimtes voor een bijzondere sfeer kan zorgen.

 

 

Voor toepassing kan worden gedacht aan een gastentoilet, drinkfonteintje in entree bij praktijkruimten, badkamers enzovoort.

 

Deze waskom in RVS heeft een gesloten mantel en kranenbank die al is voorzien van een kraangat met een doorsnede van 35 mm. Hierdoor kunnen de meeste in de handel zijnde kranen hierop moeiteloos een plek vinden.

 

Buitenmaat: 425 x 545 x 215 mm. De binnenbak heeft een doorsnede van 385 x 170 mm.

 

De wasbak kan middels een onzichtbare bevestiging aan de wand worden gemonteerd. Franke levert de schroeven, pluggen en het montagesjabloon.

Kijk voor meer informatie op: www.franke.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist