Een schoon toilet

Daar herken je een goede gastvrouw- of heer aan.

Of jouw gasten je een kwalitatieve gastheer of gastvrouw vinden, wordt voor een groot deel bepaald door de staat van je wc. 70% van de Nederlanders zegt een goede gastvrouw of -heer te herkennen aan een schoon en fris toilet. Naast particulieren geldt dit ook zeker voor restaurants. 72% van de mannen en maar liefst 80% van de vrouwen geeft aan dat een vies en stinkend toilet een negatieve invloed heeft op de restaurantbeleving. Een onverzorgd toilet roept vragen op over de kwaliteit van het gehele restaurant, inclusief de keuken. Dit is de conclusie uit het marktonderzoek van Blauw Research, uitgevoerd in opdracht van Geberit DuoFresh.


Als gastvrouw of gastheer wil je jouw gasten zo goed mogelijk verzorgen; een sfeervolle omgeving, een plezierig gesprek en heerlijk eten en drinken. Met als doel, dat jouw gasten genieten en zich optimaal op hun gemak voelen. Maar vergeet niet het sanitair! De properheid van jouw toilet is, zo blijkt, óók erg belangrijk. 7 Van de 10 Nederlanders vindt een fris ruikend en schoon toilet belangrijk en meet daaraan de kwaliteit van de gastvrouw en gastheer af. Voor oudere gasten is dit zelfs het allerbelangrijkste criterium.

Als toiletten vies ruiken, zo blijkt uit het onderzoek, proberen gasten het toiletbezoek zo kort mogelijk te maken, proberen zij de adem zo lang mogelijk in te houden of zoeken zij een ander beschikbaar toilet. Een opvallende tactiek van mannen is, dat zij in deze situatie ter compensatie zo snel mogelijk hun ‘eigen geur’ proberen te verspreiden. Het behoeft geen uitleg dat een gast zich op dat moment niet op zijn gemak voelt en dit effect heeft op de totaalbeleving en de kwaliteit van de ambiance.

Hoe voorkom je vieze toiletluchtjes?
Anno 2015 hoeven vieze toiletluchtjes geen probleem meer te zijn voor gastvrouwen of gastheren. Geberit heeft, als marktleider in sanitairtechnologie, als doel de levenskwaliteit van mensen duurzaam te verbeteren met innovatieve oplossingen op het gebied van sanitairtechniek. Zo ook het aanpakken van vieze toiletluchtjes bij de bron! Hiervoor hebben zij het DuoFresh systeem ontwikkeld. Dit is een inbouwreservoir met daarin een geurfilter verwerkt. Deze zuivert vieze toiletluchtjes direct uit de toiletpot. Door de geur al  direct in de pot naar het inbouwreservoir te zuigen  – waar deze gezuiverd wordt en als neutrale lucht weer in de ruimte afgegeven wordt – worden vieze toiletluchtjes bij de bron aangepakt en krijgt het niet de gelegenheid zich te verspreiden in de ruimte. Vieze toiletluchtjes zijn hiermee passé en een doeltreffende oplossing voor iedere gastheer en -vrouw.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist