Een fris en hygiënische badkamer

met schimmelwerende muurverf

Je (bad)kamer warm stoken is tegenwoordig peperduur. Het is in deze tijd knap lastig om je woning voldoende warm te houden. Niet dat het moeilijk is om de thermostaat hoger te zetten. Nee, vanwege de explosief gestegen energieprijzen laat je het wel om de kachel op te stoken. De keuze is dan niet moeilijk; dan maar besparen op gas en elektriciteit. Dat je in de woonkamer en de slaapkamer misschien wat kille temperaturen ervaart is tot daar aan toe, maar de badkamer die niet goed warm meer wordt is erger. Er is niets mis met een beetje bibberen van de kou als je de douche uitstapt. Het gaat erom dat een te koude badkamer een voedingsbodem voor schimmels kan zijn wanneer voldoende ventilatie ook uitblijft. Even een raampje open scheelt al een slok op een borrel. De automatische afzuiging aan tijdens je douchebeurt is ook een goed idee.

Een goed dekkende schimmelwerende muurverf
Wil je nou helemaal zeker zijn dat schimmel wegblijft uit je badkamer? Dan is het van absoluut belang dat je op de muren waar geen tegels zitten badkamer muurverf aanbrengt. Zulke schimmelwerende muurverf is uitstekend geschikt voor in de kleine en altijd vochtige ruimte waar je dagelijks te vinden bent. Een schimmelvrije badkamer is vele malen prettiger en gezonder dan een ruimte waar je zwarte plekken op de muren ziet en waar het muf ruikt.

Gemeenschappelijke kenmerken badkamer muurverf
In principe zijn er meerdere soorten muurverf te koop bij de grootste verfwinkel van Brabant. Verfhuys Breda biedt verf aan voor binnen in het huis, maar enkele zijn ook buiten te gebruiken of voor de kelder, een plek waar het over het algemeen ook vochtig en muf is. De soorten hebben een paar gemeenschappelijke kenmerken, die voldoen aan je vraag: wat is de beste badkamer muurverf?

  1. Prima schimmelwerend en gemakkelijk schoon te maken. Een doekje eroverheen en je bent klaar;
  2. Een verf die niet vergeelt. Het blijft de kleur die jij ooit hebt uitgekozen;
  3. Allen hebben ze een uitstekende dekking, dus niet eindeloos overschilderen;
  4. Het voorkomen van hechting van vuil.

Over het algemeen worden er in de badkamer alleen maar lichte kleuren gebruikt en nooit hele aparte donkere of schreeuwende kleuren. Daarom zijn alle soorten verf voor de badkamer alleen maar in lichte kleuren te krijgen. Ondanks dat heb je wel de mogelijkheid om te kiezen uit 30.000 verschillende lichte kleuren.

Verf aanbrengen in een al schone badkamer of kelder
Ben je al wat laat met het aanbrengen van schimmelwerende verf en heb je al last van schimmels in je badkamer? Verwijder en doodt dan eerst alle schimmels die zich in je badkamer bevinden met HG Schimmelverwijderaar. Let wel, doe dit extreem grondig. Blijft er iets achter, dan groeit de schimmel mogelijk door de later aangebrachte muurverf heen. Zo hardnekkig kunnen schimmels zijn. Het probleem is dat je de sporen van schimmels niet kunt zien. Kom je er niet uit, vraag dan gerust advies aan een expert van het Verfhuys Breda.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist