Duravit

Geïnspireerd door traditionele Japanse rituelen

Geïnspireerd door traditionele Japanse rituelen en vakmanschap heeft Sebastian Herkner Zencha ontworpen, een verfijnde badkamercollectie. De badkamer wordt steeds meer een plaats van retraite en ritueel. Met uitgebalanceerde vormen, kleuren en materialen spreekt Zencha alle zintuigen aan. Uitgangspunt voor het ontwerp zijn handgemaakte keramische theekommen die de ontwerper in Japan ontdekte. Hun zachte, organische vormen verschijnen abstract in de sanitaire objecten. Ze zijn ontworpen als gewelfde rechthoeken, lopen uit aan de onderkant en lopen taps toe aan de bovenkant met een subtiele ronding. De wastafels zijn gemaakt van DuraCeram®. Dit materiaal maakt het mogelijk om opzetwaskommen met een extreem dunne rand te vormen, die absoluut onderhoudsvriendelijk en sterk zijn.

Ligbaden met een wellness gevoel
Het vierkante vrijstaande ligbad (1250 x 1250 mm) is afgeleid van de vierkante opzetwastafel. Met de juiste diepte nodigt het uit om je onder te dompelen in het water en doet het denken aan een Japans Onsen-bad (Een Japanse badgelegenheid met water uit een geiser). Er zijn ook twee compacte uitvoeringen van 1600 x 850 mm en 1800 x 900 mm, optioneel met het geïntegreerde luchtwhirlsysteem met een zacht massage-effect. De baden zijn naadloos gemaakt van DuraSolid® en overtuigen door hun aangenaam warme gevoel en hoogwaardige matte look.

Veelzijdig & functioneel: modulaire meubelelementen
De meubels vormen met hun rechte lijnen een spannend contrast met de organische sanitaire objecten en maakt het subtiele materiaal en kleurconcept van de collectie compleet. Het opvallende designkenmerk is een fijn frame dat slechts zes millimeter dik is. Het vormt een gelijkmatige schaduwvoeg waardoor het meubel er elegant en licht uitziet.

De meubels in de Zencha-collectie hebben een modulaire opbouw en kunnen worden gebruikt als open planken of als lades met push-open en zelfsluitende techniek. De meubelen hebben een makkelijk schoon te maken oppervlak met anti-vingerafdruk en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afwerkingen. De losse spiegel geeft de contouren van de ronde wastafel weer en de organische vorm wordt geaccentueerd door een omlopende LED-strip, terwijl het licht aan en uit wordt gezet met een sensor aan de onderkant van de spiegel.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist