Duravit

Wastafel en badkamermeubel in één

De gepatenteerde c-bonded technologie maakt voor het eerst een vrijwel naadloze verbinding mogelijk tussen het afgeronde keramiek en de bijpassende badkamermeubels. Slecht aansluitende wastafels op badkamermeubels behoren met deze techniek tot het verleden. Dit ziet er niet alleen veel strakker en mooier uit het is ook hygiënischer omdat er geen oneffenheden, naden of randen zijn.

Duravit verbindt uniek design en excellente afwerking samen in innovatieve wastafelcombinaties. De c-bonded-technologie maakt het – in samenspel met perfecte productafwerking, jarenlange ervaring en vakkennis – mogelijk om keramische elementen en badkamermeubels vrijwel naadloos op elkaar aan te sluiten. De exacte, slim afgestemde verbindingstechniek maakt de meubels en keramische delen tot een eenheid. De dikte van het keramiek wordt daarbij, met uitzondering van een elegante lijn, onzichtbaar weggewerkt. De overgang tussen het koele en gladde keramiek en de natuurlijke houtstructuur zorgt voor een spannend contrast.

Er zijn verschillende combinaties mogelijk in meerdere maten, modellen, afwerkingen en kleurstellingen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist