Duravit

Precisie in perfectie

Of het nu vierkant, rond of ovaal is - de badkamerseries van Duravit voldoen aan hoge eisen als het om precisie gaat. Deze unieke precisie wordt gerealiseerd door geavanceerde technologie├źn zoals c-bonded en c-shaped en speciale materialen zoals het innovatieve materiaal DuraCeram┬«. Aandacht voor detail en de zorg waarmee elke serie wordt ontwikkeld en vervaardigd, zijn de finishing touch.

Een nauwkeurige verbinding maken tussen keramiek en hout is lange tijd een uitdaging geweest. Met c-bonded en c-shaped pusht Duravit perfectie tot het uiterste. Het unieke c-bonded proces past een complex proces toe om het keramiek van het wastafelmeubel en het meubeloppervlak van de onderkast te combineren tot een perfect geheel.

Duravit stimuleerde de ontwikkeling van de gepatenteerde c-bonded technologie speciaal voor Happy D.2 Plus. Duravit wil met c-shaped dezelfde precisie bereiken met een keramisch front, als met het houten front bij c-bonded.

Tijdens het unieke proces wordt de keramische wasbak volledig vervaardigd uit DuraCeram® en bewerkt volgens een speciaal proces dat garandeert dat de keramische wastafel en het meubel perfect parallel lopen zonder overstek of uitsparing.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist