Duravit toiletten

Ongeëvenaard

 

Dankzij zijn slimme en innovatieve wc-technologie vervult Duravit alle eisen die de gebruiker tegenwoordig aan een toilet stelt: eenvoudige reiniging, optimale hygiëne en een comfortabele douchefunctie.

Door de toenemende eisen is het toilet de afgelopen jaren continu verder ontwikkeld op het gebied van spoeltechniek, design, duurzaamheid, comfort en hygiëne. Zo is er nu nog maar vierenhalf in plaats van negen liter water nodig om het toilet door te spoelen. Ook de nieuwe, speciaal ontwikkelde oppervlakken van keramiek zijn bijzonder milieuvriendelijk. Omdat ze zo eenvoudig te reinigen zijn, kan er op water en reinigingsmiddelen bespaard worden. Effectieve antibacteriële glazuren komen tegemoet aan de wens van de gebruiker naar nog meer hygiëne. Voor extra comfort zorgt de douchetoiletzitting. Deze aanvulling op het toilet reinigt zachtjes met warm water en vervult daarmee de behoefte aan optimale hygiëne.

Open rand en krachtige spoeltechniek
De Rimless®-technologie van Duravit staat garant voor een perfect samenspel van geometrie, geoptimaliseerde stroming en design, waardoor het een toonbeeld van pure efficiency is. De open spoelrand creëert een innovatieve en effectieve waterbaan. Hierdoor ontstaat een dynamische en krachtige waterstraal, die een horizontale cirkel beschrijft voordat het water loodrecht naar
beneden wegloopt en de gehele binnenkant van de toiletpot schoonspoelt. Vanzelfsprekend worden hierbij ook de toepasselijke normen voor waterspatten nageleefd en deels zelfs overtroffen.

Weinig spoelwater en eenvoudige reiniging
Zelfs met slechts vierenhalf liter water worden uitstekende hygiënische spoelresultaten behaald. Dankzij de open en prima toegankelijke randzone kan het toilet ook heel eenvoudig schoongehouden worden, waardoor het reinigen aanzienlijk sneller gaat. Door de al jarenlang beproefde WonderGliss-beschermlaag wordt het reinigen van het toilet nog eenvoudiger. De optioneel in de keramiek gebrande beschermlaag geeft vuil en kalk geen kans. Op het gladde oppervlak kunnen vuil en kalk zich niet afzetten, en resten daarvan worden nog eerder door het water weggespoeld.

Optimale hygiëne
Door het optionele gebruik van HygieneGlaze 2.0 worden de hygiënische eigenschappen van het toilet nog verder verbeterd. Bij deze innovatie gaat het niet om een oppervlakkige beschermlaag, maar om een antibacterieel keramiekglazuur dat een nagenoeg onbeperkte werkingsduur heeft. Het geoptimaliseerde recept met vier verschillende metaalionen en diverse andere bestanddelen, vormt de basis voor de bacterie- en kiemdodende werking van HygieneGlaze 2.0. Tijdens het glazuren wordt HygieneGlaze 2.0 verwerkt in het keramiekglazuur. Het is aan de binnenkant helemaal tot aan de rand ingebrand en doodt de veelal verborgen en ongewenste bacteriën in het toilet en urinoir. Na drie uur is al 90% dood en na twaalf uur is dat zelfs 99,999%. Zo’n hoog percentage is echt ongekend. HygieneGlaze 2.0 is verkrijgbaar voor alle toiletten en urinoirs uit de series P3 Comforts, ME by Starck en Vero Air.

SensoWash®-douchetoilet: nog meer comfort
De symbiose van toilet en bidet krijgt overal ter wereld steeds meer enthousiaste aanhangers. Niets is namelijk zo grondig, zo hygiënisch, zo natuurlijk en zo verfrissend als reiniging met water. Duravit heeft zich intensief met dit vraagstuk bezighouden. Het resultaat: douchetoiletten die perfect zijn afgestemd op de betreffende designseries. Hierbij is de techniek slim weggewerkt, zodat er een perfecte look gecreëerd wordt. De opvallend platte SensoWash®-douchetoiletzittingen onderscheiden zich door hun evenwichtige verhoudingen nauwelijks van een traditioneel toilet. Hiermee vervullen ze de behoefte van de klant aan pure schoonheid en bieden ze tegelijkertijd al het comfort van de moderne toilethygiëne en daardoor meer levenskwaliteit.
Alle functies van de SensoWash®-modellen worden met een afstandsbediening geregeld. Na het toiletbezoek kies je simpelweg de gewenste functie – zitvlakdouche, comfortdouche of ladydouche – en geniet je van de aangename en zachte reiniging door het warme water. De watertemperatuur, de waterhoeveelheid en de positie van de sproeikop kunnen helemaal naar wens worden ingesteld. Handig is ook het functionele nachtlicht. Hierbij verlicht een led de binnenkant van het toilet, waardoor de gebruiker zich optimaal in het donker kan oriënteren. Met de afstandsbediening kunnen ook de toiletbril en de toiletzitting door middel van een gemotoriseerd systeem geopend en gesloten worden. Dankzij het softclose-mechanisme kunnen beide tevens met de hand heel rustig en stil gesloten geworden. De doucetoiletzitting is vervaardigd van een bijzonder robuust materiaal en is voorzien van een krasbestendig, niet-poreus en daardoor zeer hygiënisch oppervlak. De zitting en de douchetoilettechnologie zijn nu voor het eerst volledig van elkaar gescheiden. Zo kan de complete SensoWash®-douchetoiletzitting er in een handomdraai afgehaald en weer opgezet worden. Hierdoor kan hij snel en eenvoudig gereinigd worden. Bovendien voorkomt de stevige bevestiging dat de zitting verschuift op het keramiek.
De SensoWash® Slim is een strak en voordeliger model dat hygiënisch comfort voor een breder publiek toegankelijk maakt. Hij is verkrijgbaar in verschillende designversies, waardoor hij geschikt is voor acht Duravit-series: Vero Air, P3 Comforts, ME by Starck, DuraStyle, Happy D.2, Darling New, Starck 2 en Starck 3.

Wie nog meer comfort wenst, kiest het topmodel SensoWash® e by Starck. Dit slimme model beschikt tevens over een pulserende straal, en daarnaast kunnen de persoonlijke voorkeuren opgeslagen worden in twee verschillende gebruikersprofielen. Ook is dit model uitgerust met een geïntegreerde veiligheidsvoorziening ter bescherming van het drinkwater. Verder heeft deze toiletzitting functies die een bewuste omgang met energie en water stimuleren. Het via een doorstromer verwarmde water wordt in principe alleen naar behoefte en uitsluitend in de benodigde hoeveelheid bereid. De geïntegreerde zittingverwarming kan in de energiespaarstand acht uur uitgeschakeld worden, wat ’s nachts natuurlijk ideaal is. De SensoWash® e by Starck past op vijf series: DuraStyle, Happy D.2, Darling New, Starck 2 en Starck 3.

Door de combinatie van de innovatieve SensoWash®-douchetoiletzitting en de efficiënte Duravit Rimless®-spoeltechnologie heeft Duravit een toilet gecreëerd dat aan de hoogste eisen voldoet

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist