Duravit sanitair verlichting

emood


Licht en kleur dragen bij aan de levenskwaliteit en beïnvloeden onze gemoedstoestand. Met het meubelprogramma ‘e-mood’ heeft Duravit een verlichtingsconcept ontwikkeld dat met alle specifieke lichtwensen in de badkamer rekening houdt en de gehele ruimte verlicht.

 

Het programma e-mood bestaat uit zeven onderdelen:

 

e-board & e-box

Het e-board is een plek om iets neer te leggen boven de wastafel. In een elegant kastje van aluminium is achter een houten luikje niet alleen een tissuebox verborgen, maar ook een e-box met stekkerdoos, waarin de ‘kabelspaghetti’ van scheerapparaat, föhn of tandenborstel keurig kan worden weggeborgen. Geïntegreerde kleine uitklapbare opbergbakjes en een zeepdispenser behoren tot de mogelijkheden. Aan de onderzijde meet een sensor het daglicht en activeert bij duisternis een kleine lichtkegel, die met name voor ouderen en kinderen de oriëntatie in de badkamer gemakkelijker maakt.  

 

e-mirror & e-cabinet

Met hun functionele witte licht zorgen e-mirror en

e-cabinet voor het juiste licht in de ochtend: twee fluorescentie lampen verlichten het gehele gezicht gelijkmatig, zonder schaduwen en zonder te verblinden. Voor een milde afsluiting van de dag is daarentegen een speciaal ‘emotielicht’ verantwoordelijk: aan drie zijden aangebrachte LED-lampen stralen hun licht op wanden en plafond, en verspreiden een rustgevend blauw, een stimulerend rood, een verkwikkend groen of een wisselspel van al deze kleuren. Elke tint zorgt voor een andere sfeer en verspreidt een magisch aura van licht en kleur. Deze combinatie van functioneel en emotioneel licht is een onmiskenbare eigenschap van de e-mood producten.

 

e-wall

e-screen

Als een moderne interpretatie van het kamerscherm maakt e-screen elke ruimte-indeling mogelijk, zelfs die van een open badkamer naast woon- of slaapkamer. Tussen twee kamerhoge profielen van aluminium is een 8 mm dunne glasplaat aangebracht. Door middel van de modernste LED-techniek wordt kleurig licht in de bedrukte plaat gevoerd. Zo wordt het gehele vlak van binnenuit in een magisch licht gedoopt.

 

e-lights

Vierkante wand- en plafondlampen - de e-lights - completeren het programma. Ze representeren het designconcept van e-mood in zijn zuiverste vorm.


Kijk voor meer informatie op: www.duravit.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist