Duravit No.1

design in elke moderne badkamer

Het complete badkamerprogramma Duravit No.1 overtuigt met zijn moderne, tijdloze look en is een compact, overzichtelijk en uitgebreide collectie met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding in het instapsegment. De buitengewone kwaliteit komt tot uiting in de nieuwe levenslange garantie die Duravit geeft op alle keramiek in de serie in geselecteerde landen.

Of het nu in de allereerste eigen badkamer is, in een huurwoning, in een hotelbadkamer of in een project. Concentrerend op de essentie, biedt Duravit No.1 een breed scala aan combinatiemogelijkheden en hiermee de perfecte basis voor een grote keuze aan badkamerstijlen.

Optimale wastafels
De rechthoekige basisvorm en de smal vormgegeven rand creëren een royale wastafel met een handige ruimte voor de kraan. Met de nieuwe serie presenteert Duravit een alternatief op de vaak ronde modellen. Met de nieuwe serie presenteert Duravit een bijzonder alternatief met gebruiksvriendelijke afmetingen. Wastafels, maar ook fonteinen kunnen optioneel worden gecombineerd met zuilen, sifonkappen of onderkasten. Daarnaast zijn er meubels en inbouwwastafels beschikbaar.

Praktisch meubilair
De kleine overgang van de wastafel naar het badkamermeubel benadrukt de helderheid en moderniteit van het Duravit No.1 design, net zoals de aangename verzonken greep, die “naadloos” geïntegreerd is in de decorfronten. De meubels, die verkrijgbaar zijn in wit mat of grafiet mat, zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk kunnen worden gemonteerd. Voor de wasbakken (450 en 500 mm) zijn badmeubels met draaideur verkrijgbaar; voor de wastafels (550, 600, 650 en 800 mm) zijn meubelen met uittrekelement verkrijgbaar, op verzoek met een extra, praktische binnenlade. Een halfhoge kast zorgt voor veel opbergruimte. Bijpassende spiegels en spiegelkasten overtuigen met duurzame, energiebesparende LED-verlichting en geraffineerde details. Alle meubelen worden voorgemonteerd en kant-en-klaar afgesteld geleverd, zodat de eindmontage snel en gemakkelijk in slechts een paar stappen kan worden uitgevoerd.

Universele kranenserie
De Duravit No.1 kranenserie heeft een harmonieus uitgebalanceerd design. De dynamisch naar boven gerichte greep ligt goed in de hand en benadrukt de hoogwaardige uitstraling. Op het vlak van kwaliteit en functie overtuigen de wastafelmengkranen met duurzame keramische cartridges, discreet geïntegreerde straalvormers en duurzame producteigenschappen: ze zijn naar keuze verkrijgbaar met FreshStart (energiebesparende koudwaterstart) of MinusFlow (doorstroombegrenzing tot 3,5 l/min).

Comfortabele ligbaden
Een ander hoogtepunt in dit prijssegment is het trapeziumvormige inbouwligbad van sanitair acryl, verkrijgbaar in drie maten, met optionele hoek rechts of links. Zelfs in kleinere ruimtes biedt hij een luxueuze badervaring met een relatief laag vulvolume – afhankelijk van de grootte van het bad passen er twee personen naast elkaar in. Rechthoekige inbouw ligbaden in gangbare afmetingen, verkrijgbaar als tweezitter in de maat 1800 x 800 mm, vervolledigen het programma. De baddieptes van 40 of 46 cm garanderen een hoog zit- en ligcomfort, dat nog wordt verhoogd door de optionele whirlfunctie met weldadig masserend effect. Extra handgrepen voor het bad, die kunnen worden besteld en af fabriek worden gemonteerd, verhogen de veiligheid.

Vastgestelde WC-normen
Voor de Duravit No.1 WC-serie vertrouwt de fabrikant van designbadkamers op de innovatieve Duravit Rimless® spoeltechniek en de met succes beproefde DuraStyle Basic WC’s. Er is ook een wandtoilet voor kinderen. Bidet- en urinoirmodellen maken het programma compleet.

Eenvoudig, duidelijk en goed: Duravit No.1 heeft alles wat een mooie, hedendaagse badkamer nodig heeft voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist