Duravit meubelconsoles

Maximale vrijheid bij inrichten

De laatste tijd staan badmeubels steeds meer in de belangstelling. Nieuwe trends zoals wasschalen en opzetbakken hebben deze ontwikkeling versterkt. De dragende rol voor ronde, hoekige of ovale wasbakken neemt het meubelconsole op zich, die met verschillende afmetingen en een veelvoud aan oppervlakken individuele inrichtingsoplossingen mogelijk maakt en zelfs voor de kleinere badkamer passende oplossingen aanbiedt. Duravit biedt een uitgebreid console programma aan en dit programma is onlangs uitgebreid met een console met een dieptemaat van slechts 36 cm.Slanke oplossingen voor kleine badkamers

De Fogo consoles met gereduceerde dieptemaat, 36 in plaats van 55 cm, openen volledig nieuwe perspectieven bij de planning van kleine badkamers. In combinatie met de passende opzetbakken of halfinbouw wastafels ontstaan comfortabele wasplaatsen die weinig plaats vragen. Verkrijgbaar in diverse breedtematen van 900 tot 180 mm, steeds met een of twee lades.

Horizontale luchtigheid, precies op maat gemaakt
De horizontale lijnvoering van de meubelconsoles scheppen vloervrijheid en verlenen de totale badkamer elegante luchtigheid. Bij behoefte bestaat de optie voor twee wastafels of extra opbergruimte. Mogelijk oplossingen met onderbouwkasten in verschillende breedtes en hoogtes, die links, rechts of aan beide zijden kunnen worden aangebracht. Variabel op maat te maken consolebreedtes van 80 tot maximaal 200 cm, op aanvraag zelfs tot 270 cm, met een diepte van 55 cm, geven ruimten in kleine badkamers en bieden grote badkamers extra cachet. Zelfs voor de badkamer met moeilijke afmetingen zijn de meubelconsoles zeer gebruiksvriendelijk, omdat ze precies op maat gemaakt kunnen worden in nissen en geschikt zijn voor onhandige hoekjes. De wasbak wordt er eenvoudig opgezet en de reinigingsvriendelijke console oppervlakken fungeren als extra afzetruimte.

Warm en huiselijk: houttinten van licht tot donker
De badkamer ontwikkelt zich tot een persoonlijk ontspanningsressort. Hiermee verandert ook de wens naar huislijkheid en sfeer. En welke materiaalsoort kan beter aan deze wens tegemoet komen dan hout? Duravit biedt een uitgebreide collectie verschillende echthoutfineren, die van licht, gekalkt eiken, Amerikaans kersenhout of Palisander tot en met het bijna zwarte ebbenhout reikt. Daarbij komt nog een hoeveelheid aan decoroppervlakken van licht Ahorn, Teak tot donker Wengé. Dankzij het brede aanbod passen de meubels moeiteloos in verschillende lifestyles maar ze zetten ook de toon in de badkamer.

Lak: edel en modern
Lakoppervlakken zijn bij de woninginrichting zeer actueel en dit zet zich door in de badkamer. De meubelconsoles van Duravit glanzen in bescheiden wit en elegant Cappuccino. Hoogglanzend en tegelijk decent staan ze voor een hoge waardigheid en een exclusieve stijl. De glans van de lak helpt, de kracht van de natuurlijke lichtbron te benutten en ze te versterken. Daardoor krijgen ruimtes een extra dimensie.

Een kleine stap tot een complete badkamer
Passend bij de badmeubelprogramma's 2nd Floor, Happy D., Fogo, X-Large en PuraVida vormen de meubelconsoles van Duravit het perfecte platform voor individuele wasplaatsen. Vanzelfsprekend slaat Duravit de boog naar de badkamerinrichting: exact afgestemd op de consoleoppervlakken biedt Duravit ook bekledingen voor douchebakken en ligbaden aan. Aanvullend zijn er halfhoge- en hoge kasten in verschillende afmetingen met waardevolle opbergruimten, praktische wandkasten en rolcontainers. Een heel kabinet aan passende spiegels en spiegelkasten met optimaal op de wasplaats afgestemde verlichting rondt de perfecte badkamerinrichting af.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist