Duravit douche-wc-zitting

SensoWash

Niets is zo grondig, zo hygiënisch, zo natuurlijk en zo verfrissend als de reiniging met water. De gebruiker verlaat het toilet tevreden en voelt zich helemaal fris en schoon.

Badkamerfabrikant Duravit en ontwerper Philippe Starck ontwierpen de douche-wc-zitting SensoWash. De douche-wc-zitting presenteert zich in een opvallend vlak en slank design. Een geïntegreerde douche-arm uit rvs biedt drie douchestralen. Watertemperatuur, waterhoeveelheid en douchepositie kunnen individueel worden ingesteld en eenmaal opgeslagen, altijd weer oproepbaar. Ook de zachte warme lucht van de föhn is regelbaar. Douche-arm en douche reinigen zich voor en na ieder gebruik vanzelf. Alle functies worden via een draadloze, intuïtief bedienbare afstandsbediening bestuurd, waarbij Philippe Starck bijzondere waarde hechtte aan de vormgeving.

Andere technische details zijn een LED-nachtlicht-functie voor de nodige oriëntatie, een kinderbeveiliging, temperatuur-sensor, standby-modus en stroomspaarstand.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist