Duravit douche WC

SensoWash

Niets is zo natuurlijk en verfrissend als reiniging met water, ook na gebruik van het toilet. Dat is de reden waarom de douche-wc, als symbiose van toilet en bidet, steeds populairder wordt. In Azië is dit comfort al een hele tijd standaard, maar ook in de westerse wereld ontdekken steeds meer mensen de douche-wc. Duravit introduceerde reeds in 2010 haar eerste ontwerp, SensoWash, dat tot nu toe steeds verder werd ontwikkeld.De bidet functie van SensoWash wordt pas duidelijk wanneer onder de deksel het ontwerp binnenin zichtbaar wordt. Een rvs douche-arm biedt drie verschillende douchestralen en een föhn. Ook is er ‘ladywash’ die speciaal is afgestemd op de vrouwelijke gebruikers. Watertemperatuur, waterhoeveelheid en positie van de douche-arm kunnen afzonderlijk worden ingesteld.
De SensoWash wordt met de afstandsbediening geactiveerd. De zitting zelf is verwarmd en de temperatuur individueel regelbaar. Daarnaast beschikt de douche-wc-zitting over een kinderbeveiliging en verhindert zo een ongewenst waterballet.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist