Duravit Design Center

badkamerinspiratie digitaal en interactief

Met de nieuwe virtuele, interactieve showroom opent Duravit nu 24/7 de deuren van het Duravit Design Center. Iedereen die geïnteresseerd is in een mooie badkamerinrichting, kan nu gemakkelijk online navigeren via een mobiele telefoon, tablet of pc door een showroom van meer dan 1.600 vierkante meter en vele volledig uitgeruste badkamers. Verschillende inrichtingsstijlen van de instapbadkamer tot de comfort-topbadkamer zijn 360° te beleven. Bijzonder praktisch: extra productvoordelen zijn toegankelijk als video's of via extra links.

In de virtuele tentoonstelling krijgt de gebruiker een uitgebreid overzicht in de plattegrond- of doorgangsmodus en kan hij zich vrij bewegen in de 3D-ruimte en zijn toekomstige badkamer bijna in het echt ervaren. De benodigde informatie is eenvoudig en comfortabel via hotspots toegankelijk - evenals entertainment in de vorm van video's. Als je wilt, kun je je badkamer virtueel zelf configureren en inrichten in de 3D badkamerplanner.

In de nieuwe virtuele showroom van Duravit zijn ook speciale toepassingen en functies te zien, zoals HygienGlaze, het glazuur dat de groei van bacteriën remt. Of contactloos bedienbare lampen en spiegels en verschillende SensoWash® douche-wc's, die zijn uitgerust met een breed scala aan hygiëne- en feel-good-functies. Bovendien biedt het nieuwe en innovatieve spoelsysteem HygieneFlush de beste spoelprestaties en maximale antibacteriële bescherming.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist