Duravit badmeubels

Darling New

Met toenemende betekenis van de badkamer als relax- en ontspanningsruimte worden steeds meer eisen gesteld aan de sfeer en inrichting. De mensen verwachten vandaag de dag van de badkamer meer dan alleen een ruimte voor baden, douchen en tandenpoetsen.

Met de nieuwe badmeubels van Darling New brengt Duravit zomerse frisheid in de badkamer. De fronten van de nieuwe serie zijn naar keuze verkrijgbaar in fris groen of azuur blauw en zorgen voor frisse kleuraccenten in iedere badkamer. Kleuren geven de badkamer persoonlijkheid en sfeer.

Het programma bevat een scala aan meubels. Van een klein wandboard en een flexibele rolcontainer tot de praktische hoge- en onderbouwkasten met royale opbergruimte. Er is een enorm aanbod aan wastafel onderbouwkasten. Deze kunnen gecombineerd worden met de Darling New meubelwastafels in harmonieuze cirkelvorm. Er staan vijf verschillende onderbouwmeubels van 50 en 100 cm ter beschikking.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist