Duravit badkamertrends

Homing

Kijken naar je favoriete serie op de bank in plaats van een actie film in de bioscoop, een avond doorgebracht in de keuken, in plaats van naar een restaurant, 'staycation' in plaats van naar de Middellandse Zee: thuis is waar we wonen, waar we vieren en ontspannen, waar we kletsen tot in de kleine uurtjes op het terras. De eigen vier muren zijn vertrouwd terrein - dit is waar we ons thuis voelen. Bovendien genieten we van het delen van ons huis met familie en vrienden. Een trend die is uitgegroeid tot een levensstijl: homing. Deze term omvangt het opnieuw ontdekte plezier van thuis.Er is ook een creatieve element aan homing, namelijk als het gaat om de manier waarop we het onze leefruimte vormgeven. Het individuele woonconcept richt zich altijd op de feel-good factor. Warme materialen zoals tapijten, stoffen en hout spelen een belangrijke rol in het creëren van een gezellige sfeer. Dit gaat gepaard met down-to-earth hout tinten die voor stabiliteit en comfort zorgen. Frisse, heldere kleuren zoals fel groen, azuur blauw of roze fleuren een ruimte zichtbaar op. Deze mix zorgt voor een uitnodigende en communicatieve sfeer. En net zoals de leefruimte, krijgt ook de badkamer een sterke sociale dimensie. De Darling New badkamerserie sluit hier perfect op aan.

Van keramiek tot badkamermeubelen en ligbaden, Darling New biedt een enorme variëteit aan producten. Fel groene of azuurblauwe meubelfronten brengen kleur in de badkamer. De natuurlijke texturen in zilver en terra zijn daarentegen minder opvallend. De kleurige mobiele rolcontainer biedt extra opbergruimte.
De verschillende baden zijn bijzonder comfortabel. De badrand is verbreed tot 11,5 cm, wat uitnodigt om er op te zitten. Optioneel kan zachte, witte LED-verlichting worden geïnstalleerd die voor een zachte glinstering onder de rand zorgt. Dit geeft extra sfeer.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist