Duravit badkamers

toekomstproof

Om zolang mogelijk van een badkamer te kunnen genieten is het belangrijk om deze ruimte “toekomstproof” in te richten. Comfort is niet afhankelijk van leeftijd, maar senioren hebben ten opzichte van jongeren meer behoefte aan veiligheid in huis. Duravit biedt tal van badkamerproducten die hierop inspelen en slimme oplossingen bieden.

Lang zelfstandig douchen
Vlakke douchebakken bieden maximale bewegingsvrijheid en zijn ook met een rolstoel toegankelijk. In combinatie met de douchewand OpenSpace, die zich volledig tegen de wand laat wegklappen, ontstaat er extra comfort. Douchebakken met de afmetingen tot 180 x 190 cm nodigen uit voor royaal douchen. Alle douchebakken zijn bovendien met een beschermende “antislip“ laag verkrijgbaar en zorgen zo, volgens de DIN-standaard 51097, voor meer veiligheid.

Kleine wasjes
Consoles met opzetwasbakken bieden beenruimte om de wasplek ook zittend gemakkelijk te benutten. Bijzonder vlakke wastafelmodellen, zoals de hoge wastafel Vero met 13 cm hoge rand, kunnen met rolstoel gebruikt worden.

Meer veiligheid
De douche-WC SensoWash heeft een speciaal, extra LED-nachtlampje dat in het donker voor de juiste oriëntatie en veiligheid zorgt, zonder de nachtrust van het lichaam te onderbreken.

Badplezier op maat
De ligbaden van Duravit kenmerken zich door royale afmetingen en ergonomische vormgeving en de comfortabele 30°hoek voor de rug. Een zacht nekkussen verbetert het ligcomfort. Het Sundeck ligbad wordt eenvoudig veranderd van een zachte ligbank naar een (half opengevouwen) zitbank, bijvoorbeeld voor een voetbad. Universele afdekkussens creëren ook bij andere modellen praktische zit- en ligplaatsen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist