Duravit badkamers

darling

De badkamerserie Darling, van Duravit in samenwerking met designer Dieter Sieger, had in 1994 haar eerste grote optreden. Het design in combinatie met een betaalbare prijs, zorgde ervoor dat deze serie zich snel ontwikkelde tot „everybody’s darling“, ook nog een generatie later. Samen met Michael en Christian Sieger, de zonen van Dieter Sieger, heeft Duravit de serie opnieuw aandacht geschonken en een compleet programma ontwikkeld. Van wastafel tot douche-wc en wirlbad. Aan het basisprincipe van „veel design voor weinig geld“ is niets veranderd.Filigrane randen en een cirkel als leidraad Nieuw, visuele leidraad van „Darling New“ is de filigrane rand, die zich zowel bij de keramiek als ook bij de meubels en baden terugkomt. Een ander designkenmerk is de harmonieuze cirkelvorm, die het verschijningsbeeld van de eerste Darling-serie al onverwisselbaar maakte. De vorm van de wastafel, een circel in een circel, treed naar voren. In totaal staan 25 verschillende keramische modellen ter beschikking. De keuze reikt van een klein handwasbakje tot een wand-WC en wand-bidet, die zich als formeel afgesloten deel, puur en zonder bevestigingopening aan de zijkant, presenteren. Een bijzonder comfort biedt het wand-WC met 62 cm voorsprong: deze kan zelfs met de douche-WC-zitting „SensoWash“ worden uitgerust en verbindt zo de design-standaard van Darling New met een nieuwe standaard aan hygiëne en comfort. De bezoeker verlaat het „kleinste kamertje“ helemaal tevreden en voelt zich fris en schoon. Terug naar de wasplaats: andere eyecatchers zijn de meubelwastafels welke opvallen door een extreem vlakke keramische rand. De naden bij de onderkasten onderstrepen de filigrane constructie.

Duurzaam meubilair en jonge, frisse kleuren Daarbij zijn de meubels bijzonder duurzaam: veel gebruikte delen zoals afdekplaten, consoleplaten en wandboards zijn uitgevoerd in structuurlak en daardoor bijzonder resistent tegen krassen. Natuurlijk behoren ook hoge kasten, rollcontainers, spiegel en spiegelkasten in verschillende uitvoeringen tot het programma. Met in totaal 52 meubeltypen is Darling new het meest omvangrijke meubelprogramma bij Duravit. Maar: wat zou Darling zijn zonder frisse, jonge kleuren! Terwijl body en afdekplaten nog in decent, mat wit of „Terra“ zijn gehouden, spelen de fronten een vrolijke kleursymfonie: fris lente-groen of toch liever azur-blauw? De keuze is moeilijk. Voor wie dat toch te heftig is, zijn de levendige structuren van de kleuren „pine silver“ of „pine terra“ een goed alternatief. Voor de liefhebber van uni staat het front ook in wit of Terra ter beschikking zodat dit precies past bij de body.

Baden met comfortrand en LED-verlichting De badkamer wordt pas complet met het bad. Ook hier staat een heel arsenaal ter beschikking: in totaal 12 badtypen plus meubel- en acrylbekledingen alsook baddragers en nekkussens. De baden volgen het stijlelement van de keramiek op bijzondere wijze. Onder de subtiele rand die rondom het bad loopt schijnt naar wens een zacht, wit licht via LED. Zo fijntjes als de badrand zich van de zijkant presenteert, zo comfortabel is hij aan de bovenzijde. Het bad is hier tot 11,5 cm verbreedt en schept met deze comfortrand een gemakkelijke zitgelegenheid of instaphulp – wat niet alleen voor de oudere generatie een voordeel is.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist